Sluit je aan bij CNV

Tijdelijk betaal je in totaal € 24,- voor de eerste zes maanden! (studenten gratis)

Direct inschrijven
Meer weten?

Als lid van CNV ben je zeker van professionele ondersteuning in je werk en bij je persoonlijke ontwikkeling. Je kunt zelf invloed uitoefenen op jouw arbeidsvoorwaarden en je krijgt juridische ondersteuning als je dat nodig hebt, bij problemen op je werk én in je privésituatie.

Vul je gegevens in

Tijdelijk betaal je als nieuw lid in totaal € 24,- voor het eerste half jaar, dat is slechts € 4,- per maand. Daarna is het contributietarief tussen de € 2,- en € 20,50 per maand op basis van je bruto maandinkomen. Voor studenten is het lidmaatschap gratis tot het afstuderen (je betaalt eenmalig € 0,01 om je gegevens te controleren). Dit is niet van toepassing op zij-instromers. Senioren betalen een gereduceerd tarief.

Jouw gegevens
Error
None
Error
None
Error
None
Error
None
Adres- en contactgegevens
Error
None
Error
None
Error
None
Error
None
Error
None
Persoonlijke situatie en inkomen
Jouw werksituatie (optioneel)
Jouw bruto maandinkomen
Jouw werkgever
Error
None
Error
None
Error
None
Hoe wil je betalen
Maak een keuze
Gegevens voor automatische incasso
Vul in als je voor maandelijkse automatische incasso hebt gekozen
Error
None
Akkoord en verzenden
Algemene voorwaarden

CNV-voordelen op een rij:

Waar CNV voor staat

CNV is dé vakbond voor mensen in de publieke sector: het onderwijs, de overheid, de publieke diensten en zorg & welzijn. Of je nu in loondienst werkt of zzp’er bent, met pensioen gaat of even geen baan hebt. Saamhorigheid vinden we erg belangrijk. Omdat jij er in de publieke sector voor anderen bent, zijn wij als CNV er voor jou. Met het werk van onze vakbond hoeft niemand aan de kant te staan. Hoe meer leden, hoe meer we kunnen bereiken tijdens cao-onderhandelingen. Word daarom nu lid! Bovendien profiteer je met een CNV-lidmaatschap van allerlei voordelen zoals een gratis rechtsbijstandverzekering (werk en privé).

Veel gestelde vragen

Nu slechts € 4,- per maand voor het eerste halfjaar! (Studenten gratis)