Ben jij gelukkig in je werk?

Samen in actie

CNV is de vakbeweging voor studenten, starters, werkenden, gepensioneerden en voor mensen die (tijdelijk) niet (meer) kunnen werken. Samen staan we voor fijn werk en goede arbeidsvoorwaarden. Dit doen we door afspraken te maken over jouw werk en inkomen, door je te helpen bij je loopbaan en er voor je zijn als het tegenzit. Dit doen we niet alleen. We vinden dat iedereen een stem heeft bij de inrichting van een passend en toekomstbestendig arbeidslandschap. Doe je mee?

Hoe kun je bijdragen?

Goede vraag! Je kunt je op heel veel manieren aansluiten bij CNV. Bijvoorbeeld door lid te worden of door vrijwilligerswerk te doen als actief lid. Als (actief) lid maak je bovendien kans om mee te doen met het nieuwe CNV-traject: Boost je werk. Bij dit traject helpen wij jou om je ingezonden idee voor op de werkvloer daadwerkelijk te realiseren in de praktijk.

Wat kun jij doen?

CNV heeft een grote groep actieve leden. Als vrijwilliger praat je mee over wat je belangrijk vindt in je nieuwe cao. Ook organiseer je verschillende activiteiten, zoals bijvoorbeeld lezingen, webinars en workshops. Vaak kun je betaald verlof krijgen voor deelname aan vakbondsactiviteiten. Je krijgt dus compensatie om ook onder werktijd aan een overleg of andere activiteiten deel te nemen. Hoe vaak wordt overlegd en hoeveel activiteiten worden georganiseerd, verschilt per ledengroep. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het verschil willen maken. Iets voor jou?

Meer over CNV Connectief

De rol van vakbonden mag in de loop der jaren veranderd zijn, maar de waarde van het vakbondslidmaatschap is niet verminderd. Financiële regelingen zijn ingewikkelder geworden, grootschalige reorganisaties zijn niet ongewoon en als werknemer wil je werk en privé flexibeler kunnen combineren. Bovendien heb je niet langer een baan voor het leven, maar wil je je blijven ontwikkelen. Een vakbond die je deskundig adviseert en opkomt voor jouw rechten is dan een goed idee.

Laat je stem horen en word ook lid!

Samen staan we sterker.

  • Betere arbeidsvoorwaarden
  • Hulp bij professionele ontwikkeling
  • Ondersteuning van onze juristen als het tegenzit