Samen in actie

CNV is de vakbeweging voor studenten, starters, werkenden, gepensioneerden en voor mensen die (tijdelijk) niet (meer) kunnen werken. Samen staan we voor fijn werk en goede arbeidsvoorwaarden. Dit doen we door afspraken te maken over jouw werk en inkomen, door je te helpen bij je loopbaan en er voor je zijn als het tegenzit. Dit doen we niet alleen. We vinden dat iedereen een stem heeft bij de inrichting van een passend en toekomstbestendig arbeidslandschap. Doe je mee?

Wil jij actief meedoen met onze vakbeweging?

Super! Want naast lid worden is, kun je ook vrijwilliger worden. Je bepaalt zelf hoeveel tijd jij beschikbaar bent. Het levert je een mooi netwerk op, werkinspiratie, kennis én een extra dosis relevante werkervaring.

Meer over CNV Connectief

De rol van vakbonden mag in de loop der jaren veranderd zijn, maar de waarde van het vakbondslidmaatschap is niet verminderd. Financiële regelingen zijn ingewikkelder geworden, grootschalige reorganisaties zijn niet ongewoon en als werknemer wil je werk en privé flexibeler kunnen combineren. Bovendien heb je niet langer een baan voor het leven, maar wil je je blijven ontwikkelen. Een vakbond die je deskundig adviseert en opkomt voor jouw rechten is dan een goed idee.

Laat je stem horen en sluit je aan!

Tijdelijk het eerste halfjaar nu maar €4 per maand. Samen staan we sterker.

  • Betere arbeidsvoorwaarden
  • Hulp bij professionele ontwikkeling
  • Ondersteuning van onze juristen als het tegenzit