Werk jij in de zorg of welzijnsbranche?

Help bij het onderzoek naar ongewenst gedrag op de werkvloer

In opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) doen Amsterdam UMC en kennisinstituut Pharos onderzoek naar ongewenst gedrag in de zorg. CNV dacht mee over de inhoud van de vragenlijst hiervoor. Werk jij in de zorg of welzijnsbranche? Help dan mee en vul de vragenlijst in. Invullen duurt ongeveer vijf tot tien minuten.

Waarom dit onderzoek?

Uit eerder onderzoek blijkt dat ongewenst gedrag veel voorkomt op de werkvloer. Voor het welzijn van medewerkers is het van groot belang dat ongewenst gedrag wordt tegengegaan. Daarom wordt nu dit nieuwe onderzoek gedaan. Met de antwoorden wordt gezocht naar handvatten tegen ongewenst gedrag.

Kies uit de 2 vragenlijsten

  1. Vragenlijst voor medewerkers in de zorg
  2. Vragenlijst voor leidinggevenden, bestuurders en HRM-professionals in de zorg

Past jouw functie bij beide vragenlijsten? Dan kun je zelf kiezen welke vragenlijst je wilt invullen.

Je deelname is vrijwillig en je antwoorden worden vertrouwelijk behandeld.

Werk je in de zorg?

Vul dan deze vragenlijst in en help de onderzoekers te begrijpen wat jouw ervaringen en gedachten zijn als het gaat om oplossingen tegen ongewenst gedrag op de werkvloer.

Ben je leidinggevende, bestuurder of HRM-professional in de zorg?

Vul dan deze vragenlijst in. De onderzoekers zijn geïnteresseerd in jouw perspectief en de maatregelen die je organisatie neemt of zou moeten nemen om ongewenst gedrag te voorkomen en aan te pakken.

Delen en verspreiden wordt gewaardeerd!

Dankjewel als je de link naar dit nieuwsbericht deelt met je collega’s, anderen die in de zorg werken en/of dit bericht op je socialmedia-account deelt, bijvoorbeeld via de social-buttons bovenaan het artikel.