Een betere toekomst voor jou én een ander

Samen staan we sterker. Dat is waar wij als vakbond voor staan. Wat het concreet voor jou betekent? Wij zijn er voor je als je juridische vragen hebt over je contract. Of als het even tegenzit op je werk en er iets gebeurt waar je hulp bij nodig hebt. Lees meer over de voordelen en ontdek waarom jij onmisbaar bent als lid van de vakbond.

Waar CNV Connectief voor staat

CNV Connectief is dé vakbond voor mensen in de publieke sector: het onderwijs, de overheid, de publieke diensten en zorg & welzijn. Of je nu in loondienst werkt of zzp’er bent, met pensioen gaat of even geen baan hebt. Saamhorigheid vinden we erg belangrijk. Omdat jij er in de publieke sector voor anderen bent, zijn wij als CNV Connectief er voor jou. Met het werk van onze vakbond hoeft niemand aan de kant te staan. Hoe meer leden, hoe meer we kunnen bereiken tijdens cao-onderhandelingen. Word daarom lid! Bovendien profiteer je met een CNV-lidmaatschap van allerlei voordelen.

De voordelen van een lidmaatschap

Wat je per maand voor je lidmaatschap betaalt, hangt af van je salaris. Zo kun je óók van onze vakbondsvoordelen profiteren als je een lager inkomen hebt. Zo blijven we alles eerlijk verdelen. Voor studenten is het lidmaatschap gratis.

Laat je stem horen en word ook lid!

Samen staan we sterker.

  • Betere arbeidsvoorwaarden
  • Hulp bij professionele ontwikkeling
  • Ondersteuning van onze juristen als het tegenzit

Kies je welkomstcadeau

Als kersvers lid ontvang je een cadeaubon naar keuze. Welk welkomstgeschenk kies jij?

Bol.com bon t.w.v. € 25,-

Met een bol.com cadeaubon krijg je niet één, maar miljoenen cadeaus. Kies zelf een thema en een waarde. Voor elke gelegenheid een passende cadeaubon.

Huis & Tuin bon t.w.v € 25,-

Deze unieke cadeaukaart is te besteden bij meer dan 2500 woonwinkels en tuincentra in heel Nederland. Van de nieuwste meubels en meest trendy woonaccessoires, tot praktisch klusmateriaal en prachtige planten of bloemen.

Een boekenbon t.w.v. € 25,-

Met de Nederlandse Boekenbon krijg je een wereld aan boeken cadeau!

Wij willen jou in staat stellen om met hart en ziel je werk te doen. Door te zorgen voor goede arbeidsvoorwaarden. Zoals we al meer dan 100 jaar doen.

Meld je aan als vrijwilliger

Als lid kun je je ook inzetten als vrijwilliger. Dat kan op veel manieren. Bijvoorbeeld door het organiseren van (online) bijeenkomsten en een actief netwerk van collega’s te onderhouden.

Wat het je oplevert? Nieuwe ervaringen, een netwerk en verruiming van je blikveld. En daarmee een leuke aanvulling op je eigen werk of loopbaan.

Veelgestelde vragen