Een betere toekomst voor jou én een ander

Samen staan we sterker. Dat is waar wij als vakbond voor staan. Wat het concreet voor jou betekent? Wij zijn er voor je als je juridische vragen hebt over je contract. Of als het even tegenzit op je werk en er iets gebeurt waar je hulp bij nodig hebt. Ontdek waarom jij onmisbaar bent als lid van de vakbond.

Direct lid worden?

Tijdelijk betaal je in totaal € 20,23 voor de eerste zes maanden. Dat is maar €3,37 per maand! Als student is je CNV-lidmaatschap zelfs helemaal gratis! Zo gaan we 2023 samen sterker in.

Waar CNV Connectief voor staat

CNV Connectief is dé vakbond voor mensen in de publieke sector: het onderwijs, de overheid, de publieke diensten en zorg & welzijn. Of je nu in loondienst werkt of zzp’er bent, met pensioen gaat of even geen baan hebt. Saamhorigheid vinden we erg belangrijk. Omdat jij er in de publieke sector voor anderen bent, zijn wij als CNV Connectief er voor jou. Met het werk van onze vakbond hoeft niemand aan de kant te staan. Hoe meer leden, hoe meer we kunnen bereiken tijdens cao-onderhandelingen. Word daarom nu lid! Bovendien profiteer je met een CNV-lidmaatschap van allerlei voordelen zoals een gratis rechtsbijstandverzekering (werk en privé).

Lees verder voor informatie over de voordelen en het contributietarief.

De voordelen van een lidmaatschap

Laat je stem horen en word ook lid!

Samen staan we sterker. Tijdelijk betaal je in totaal € 20,23 voor de eerste zes maanden. Zo gaan we 2023 samen sterker in.

  • Betere arbeidsvoorwaarden
  • Hulp bij professionele ontwikkeling
  • Ondersteuning van onze juristen als het tegenzit

*Studenten zijn uitgesloten van deze actie

Wij willen jou in staat stellen om met hart en ziel je werk te doen. Door te zorgen voor goede arbeidsvoorwaarden. Zoals we al meer dan 100 jaar doen.

CNV

Veelgestelde vragen