Belastingservice

Zweten op je belastingaangifte of betalen voor een boekhouder?

Sluit je aan

Je belastingaangifte doe je samen met CNV

Een van de mooie diensten die wij aanbieden is de CNV Belastingservice. Ideaal voor als je opziet tegen de belastingaangifte die elk jaar weer gedaan moet worden. Onze belastinginvullers helpen je tegen een kleine bijdrage, zodat jij met een gerust hart de blauwe envelop van de Belastingdienst kunt openen. Word lid en profiteer onder andere van de CNV Belastingservice.

Voor de hele familie

Wij helpen jou en je familieleden bij het invullen van de belastingaangifte. We doen dat bij jou in de buurt Maar dat niet alleen, bij het aanvragen of wijzigen van je zorg- of huurtoeslag staan we kosteloos voor je klaar. Wijzigt er iets gedurende het jaar? Zoals een scheiding, een eerste baan of de aan- en verkoop van een huis? CNV Belastingservice helpt je met al je fiscale vragen, het hele jaar door. Handig, want zo heb je altijd fiscale hulp bij grote veranderingen.

Kleine eigen bijdrage

Voor de diensten van de belastinginvuller vragen we een kleine eigen bijdrage. Hieronder een overzicht, zodat jij weet waar je aan toe bent als je lid wordt van het CNV.

  • Aangifte voor 1 persoon: € 10,- Met fiscaal partner: € 14,-
  • Voorlopige aangifte (VA): € 3,-
  • Gratis service voor leden op bijstandsniveau

Laat je stem horen en sluit je aan!

Samen staan we sterker. Tijdelijk betaal je in totaal € 24 voor de eerste zes maanden.

  • Betere arbeidsvoorwaarden
  • Hulp bij professionele ontwikkeling
  • Juridische ondersteuning als het tegenzit