Advies

Informeer naar onze eenmalige en terugkerende adviesmogelijkheden over medezeggenschap, een goede werk-privébalans en andere levensloopthema’s.

Loop jij tijdens je werk wel eens rond met vragen over hoe je bepaalde zaken, beleidsvraagstukken en andere kwesties het best kunt aanpakken? Bijvoorbeeld in een medezeggenschapsorgaan of bij de communicatie met collega’s, je leidinggevende of het bestuur? Vraag CNV Academie om advies. Je wordt gekoppeld aan een passende contactpersoon voor al je vragen.

Deskundige ondersteuning op maat

Jouw vertrouwde contactpersoon staat je bij als adviseur en sparringpartner. Je kunt meteen met vragen terecht als er iets speelt. Jouw contactpersoon denkt met je mee. En omdat we onderdeel zijn van de vakbond zijn we altijd goed op de hoogte van cao-wijzigingen en actuele ontwikkelingen in jouw sector. Zo weet je goed wat er speelt en krijg je deskundige ondersteuning, die past bij jouw wensen. Ook kun je trainingen krijgen op maat, net waar je behoefte aan hebt.

Goed om te weten: je kunt tijdelijk voor één bepaalde kwestie advies inwinnen of gedurende een langere periode gebruikmaken van jouw eigen adviseur. Op afstand of bij jullie op locatie. Het mooie: deze keuze voor eenmalig of terugkerend advies hoef je niet vooraf te maken.