Met jouw collega's staan we sterker. Nodig ze uit!

Maak CNV groter, introduceer jouw collega's en laat ze meeprofiteren van onze voordelen. En bij ieder nieuw lid krijg jij een cadeaubon van €20!

Laat jouw netwerk meeprofiteren van CNV's kracht! Als gewaardeerd lid binnen de sector zorg en welzijn, onderwijs of overheid heb jij de unieke mogelijkheid om anderen ook te laten genieten van onze voordelen. Nodig een collega, vriend of familielid uit, en je ontvangt van ons niet alleen een warm dankjewel, maar ook een cadeaubon van €20. Samen bouwen we aan een krachtig netwerk waarin iedereen meetelt!

Zo werkt het

Deel je persoonlijke link

Klik op de link "Nodig nu iemand uit". Log in met je CNV-account of maak een account. Deel je persoonlijke link met iemand in je omgeving via e-mail of Whatsapp.

Nodig nu iemand uit
Activatie lidmaatschap

Wacht geduldig. De genodigde activeert het lidmaatschap via jouw link.

Ontvang je cadeau

Zodra degene die jij hebt uitgenodigd lid is, ontvang jij een digitale cadeaubon van €20 in je mailbox. Een kleine geste voor jouw geweldige bijdrage!

Dit cadeau krijg je van ons

Bij elk nieuw lid dat je aandraagt, krijg je een digitale cadeaubon van €20,-. Met deze bon is de keuze reuze: van bol.com en Rituals tot een dagje uit in Madurodam of de Efteling. Dat is nog niet alles! Ook degene die jij aanmeldt profiteert. Zij genieten van een speciaal tijdelijk tarief: het eerste halfjaar nu maar €4 per maand. Een win-win-win situatie voor CNV, jou en jouw connecties!

Samen staan we sterk

Optimale werk-privébalans

Wij ondersteunen jou om leven en werken harmonieus te combineren.

Voorbereid op de toekomst

We ontwikkelen mee met de veranderende arbeidsmarkt, zodat jij een stap voor blijft.

Zeker werk voor iedereen

We staan achter jou en zetten ons in voor zekerheid op werk, voor iedereen.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van een account, ben je je wachtwoord vergeten of heb je een vraag over het werven van nieuwe leden? Bekijk de instructievideo's of bel CNV Info.

Nodig een ander uit! Samen krijgen we meer voor elkaar.

Laat jouw omgeving meegenieten van de voordelen die jouw werk- en levenskwaliteit verbeteren. Nodig nu anderen uit en bouw samen aan een sterk en daadkrachtig CNV!