Onze kennis en expertise

CNV Academie, jouw partner in training en advies

Neem contact op

CNV Academie biedt praktische, direct toepasbare en resultaatgerichte workshops, trainingen en advies. We trainen en adviseren teams en individuele werknemers op het gebied van zeggenschap, persoonlijke ontwikkeling en de balans tussen werk en privé. Daarnaast begeleiden we medezeggenschapsorganen (MR, GMR, OPR, OR en PVT) en werkgevers bij het vormgeven en uitvoeren van medezeggenschap.

Als onderdeel van CNV beschikken wij over actuele cao-kennis en weten wij wat er op de werkvloer speelt en jou in je vakgebied bezighoudt. Onze trainers zijn ervaren specialisten met de focus op jouw situatie in de publieke sector. Door onze persoonlijke aanpak sluiten onze trainingen altijd aan op jullie specifieke behoeften. Een training is bij ons dan ook altijd maatwerk.

Waarom CNV Academie?

  • Persoonlijke aanpak
  • Ervaren sectorexperts als trainers en adviseurs
  • Workshops, trainingen en advies zijn praktisch en direct toepasbaar
  • Als onderdeel van CNV beschikken wij over actuele cao-kennis
  • Door leden en vrijwilligers weten wij wat er speelt op de werkvloer
  • Je krijgt altijd maatwerk

CNV Academie opnieuw Cedeo-erkend

Eind 2023 voerde Cedeo weer het tweejaarlijks klanttevredenheidsonderzoek uit onder de opdrachtgevers van CNV Academie. Hieruit kwam naar voren dat onze klanten zowel op het gebied van (maatwerk)trainingen als op onderwijsbegeleiding tevreden tot zeer tevreden met CNV Academie zijn. Genoemde sterke punten: klantvriendelijkheid & servicegerichtheid, de persoonlijke benadering en inhoudelijk sterke trainingen onder leiding van capabele trainers-adviseurs, die worden gezien als echte specialisten op hun vakgebied. Wij zijn als team enorm trots dat wij de komende twee jaar het predicaat Cedeo-erkend, voor zowel onze trainingen als voor onze onderwijsbegeleiding, mogen blijven voeren.

Ben jij straks ook een tevreden klant? Bekijk de trainingsmogelijkheden