Maatwerk

Informeer naar onze maatwerk mogelijkheden voor workshops, trainingen en advies. Wij leggen de focus op jouw specifieke behoeften en situatie in de publieke sector.

Door onze persoonlijke aanpak sluiten onze trainingen altijd aan op specifieke wensen. Een training is bij ons op maat voor jou en de organisatie waar je werkt. Je bepaalt zelf waarmee je aan de slag gaat. Kies bijvoorbeeld zelf een aantal trainingen om te combineren. Of laat ons je helpen met een vrijblijvend advies voor een trainingsprogramma op basis van jullie behoeften.

Ons vaste incompany aanbod

Naast volledige maatwerkopties kun je bij CNV Academie ook kiezen voor incompany trainingen. Dit zijn praktische, direct toepasbare en resultaatgerichte trainingen. Bijvoorbeeld over zeggenschap, werkdruk of een ander thema. Je volgt de training samen met collega’s bij jou in de organisatie. Vooraf nemen we contact met jou en/of jouw collega’s op om de training toe te spitsen op jullie behoeften en situatie. Na de training kunnen jullie direct met de opgedane kennis en vaardigheden aan de slag.