Sterk in je werk, zorg voor jezelf

Gratis loopbaancoach voor iedereen die in zorg en welzijn werkt of wil werken

Iedereen wil met plezier werken. Regelmatig aandacht hebben voor je loopbaan helpt daarbij. Sterk in je werk is er voor iedereen die in zorg en welzijn werkt en hulp wil bij zijn of haar ontwikkeling. Onze onafhankelijke loopbaancoaches hebben al meer dan 50.000 deelnemers geholpen om weer verliefd te worden op hun vak, handvatten gegeven voor een betere werk-privébalans of om de stap naar zorg en welzijn te maken.

Wat houdt Sterk in je werk precies in?

Na je aanmelding neemt jouw persoonlijke loopbaancoach contact met je op. Samen kijken jullie naar jouw situatie. Je ontdekt waar je goed in bent en waar je kansen liggen en wat je daarvoor nodig hebt. Jullie gesprekken kunnen gaan over je wens om vervolgstappen te zetten, over vitaliteit, maar ook over weer 'lekker’ in je ‘werkvel’ te zitten. Of over ‘anders’ werken wanneer je bepaalde dingen niet meer kunt in je huidige baan. Jullie kunnen samen kijken naar een cursus, een opleiding of BBL-plekken.

Zorg voor jezelf

Zorg- en welzijnsmedewerkers zijn gewend voor anderen te zorgen. Zorgen voor jezelf is soms lastiger. Daarom heeft je coach ook aandacht voor het leren van grenzen stellen, zaken benoemen, assertiever worden, durven aangeven wat je wilt. Je gesprekken met je coach zijn 100% vertrouwelijk. Je ontmoet je coach via videobellen of persoonlijk bij jou in de buurt. Sterk in je werk is persoonlijk en voor iedereen anders.

Tekst gaat verder onder video.

“Dankzij Sterk in je werk heb ik ontdekt dat mijn hart nog steeds bij zorg en welzijn ligt én dat ik me verder wil ontwikkelen in mijn vak.”

Birgit

Hoe je je kunt aanmelden

Meld je aan voor een loopbaancoach via het formulier onderaan deze pagina. Je krijgt een bevestigingsmail, waarna een loopbaancoach contact met je opneemt. Dat gebeurt via het e-mailadres of telefoonnummer dat je hebt opgegeven. En weet je? Het hele traject is gratis.

Geef een loopbaancoach cadeau! Gun je een ander ook een gratis loopbaancoach? Deel deze pagina met iedereen die je kent die in zorg en welzijn werkt of daar wil werken. Ook zij hebben recht op een gratis loopbaancoach van Sterk in je werk.

Over Sterk in je werk

Binnen Sterk in je werk werken we als CNV samen met regionale werkgeversorganisaties in zorg en welzijn. Het is een initiatief van CNV Zorg & Welzijn en RegioPlus. We kunnen de trajecten aanbieden door subsidie van het ministerie van VWS.

Gun jezelf een loopbaancoach en meld je aan!


Blijf op de hoogte: Schrijf je in voor de CNV Mens en Werk nieuwsbrief

CNV ondersteunt werkgevers en werknemers bij life events. Weten hoe? Abonneer je op de nieuwsbrief CNV Mens en Werk, boordevol inspiratie en informatie over diverse thema's zoals rouw, de overgang en financiële hulp.

Ja! Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief Mens en Werk