Boost je werk

Heb jij verfrissende ideeën om je werk te verbeteren? CNV helpt je om die te realiseren!

Gaat er weleens een idee door je hoofd om problemen rondom werkdruk aan te pakken? Hangt die brainwave over het bespreken van onveiligheid nog steeds ergens in de lucht? Ontdekte je door corona interessante vormen van samenwerking en zie je kansen om dit verder uit te werken en met anderen te delen? Samen met CNV kun je jouw idee uitwerken in een plan en daadwerkelijk op de werkvloer realiseren. Pak deze kans en meld je voor 21 mei aan!

Van idee tot impact

CNV helpt en ondersteunt bij alles wat te maken heeft met werk en inkomen. We maken ons hard voor versterking van (mede)zeggenschap, jouw arbeidsvoorwaarden tijdens en na corona, werkdrukvermindering, het wegnemen van administratieve druk en de herwaardering van publieke professionals. Om ons werk goed te kunnen doen, hebben wij jou nodig. Jij weet als geen ander wat er in het dagelijkse werkleven speelt. Met dit CNV-project willen we jouw idee op de werkvloer tot uitvoering brengen. Hierdoor sluiten wij nog beter aan bij de behoeften van werkenden in de sectoren onderwijs, overheid, publieke diensten, zorg en welzijn.

CNV is daarom op zoek naar fantastische ideeën rondom werk en inkomen. Wat we daarmee doen? Jouw idee samen met jou realiseren. In jouw praktijk. Rondom jouw werk. Samen met jouw collega’s.

Wat vragen wij van jou?

 • Een goed idee rondom werk en inkomen
 • Tijd en enthousiasme om het plan uit te werken en uit te voeren in de periode mei tot en met november 2021
 • Jouw inzet om andere mensen hierbij te betrekken
 • Deelname aan de exclusieve reeks van drie CNV-sessies “Van idee tot impact”, waarin we je alles leren over het aanpakken van jouw vraagstuk tot het geven van een boost aan je werk

Wat kun je van ons verwachten?

 • Individuele coaching en professionele intensieve 1-op-1-begeleiding bij de realisatie van jouw idee (online of op de werkvloer)
 • Exclusieve toegang tot de (online) reeks CNV-sessies, waarin we theorie en praktijk combineren en ter plekke met je meedenken over de te nemen stappen
 • We helpen je als je ondersteuning wilt om van je werkgever tijd en ruimte te krijgen om jouw idee uit te voeren
 • Online meetings waarin je in contact kan komen met andere deelnemers voor het uitwisselen van ervaringen
 • We promoten jouw resultaat op onze social media, op onze website en in onze bladen

Stuur ons jouw idee

Denk je nu ook: 'Zeg me nú waar ik me kan aanmelden'? Superfijn. Licht dan (globaal) jouw idee aan ons toe. Samen met een groep experts kijken we naar de ideeën en vraagstukken die we binnenkrijgen. We gaan met de beste ideeën verder, waarmee we samen met jou de meeste impact kunnen maken.

We zijn erg benieuwd naar jouw idee. Vul via onderstaande button het aanmeldformulier in. De deadline voor het indienen van jouw idee is vrijdag 21 mei 2021.

Wat is jouw idee voor op de werkvloer?

Wij zijn benieuwd! Licht (globaal) jouw idee aan ons toe via ons ideeënformulier.

Vul het formulier uiterlijk vrijdag 21 mei in.

 • Deel jouw idee
 • Realiseer het samen met CNV
 • Boost zo jouw werk!