Boost je werk

Ingestuurde ledenideeën worden realiteit

Als CNV-lid kun je een idee insturen voor het project Boost je werk. Een verfrissend idee om je werk te verbeteren of leuker te maken. De leden met de beste ideeën krijgen de kans om samen met CNV hun idee verder uit te werken en daadwerkelijk in de praktijk te realiseren. Meld je aan voor een nieuwe reeks van het project Boost je werk!

Heb jij verfrissende ideeën om je werk te verbeteren? CNV helpt je om die te realiseren!
Paola Pistone, projectmanager Boost je werk

Van idee tot impact

CNV helpt en ondersteunt bij alles wat te maken heeft met werk en inkomen. We maken ons hard voor versterking van (mede)zeggenschap, jouw arbeidsvoorwaarden tijdens en na corona, werkdrukvermindering, het wegnemen van administratieve druk en de herwaardering van publieke professionals. Om ons werk goed te kunnen doen, hebben wij jou nodig. Jij weet als geen ander wat er in het dagelijkse werkleven speelt. Met dit CNV-project willen we ideeën van de werkvloer tot uitvoering brengen. Hierdoor sluiten wij nog beter aan bij de behoeften van werkenden in de sectoren onderwijs, overheid, publieke diensten, zorg en welzijn. CNV zocht daarom fantastische ideeën rondom werk en inkomen. Wat we daarmee doen? Samen met de bedenker en zijn of haar collega's realiseren in de praktijk.

Wat gaan wij doen?

  • Goede ideeën rondom werk en inkomen samen uitwerken en realiseren in 2022
  • De bedenker doet mee aan de exclusieve reeks van drie CNV-sessies “Van idee tot impact”, waarin hij of zij alles leert over het aanpakken van het ingestuurde vraagstuk tot het geven van een boost aan het werk. Bij deze sessies combineren we theorie en praktijk en denkt CNV mee over de te nemen stappen
  • We bieden individuele coaching en professionele intensieve 1-op-1-begeleiding bij de realisatie van het idee (online of op de werkvloer) samen met collega's
  • Als het nodig is helpen we bij het krijgen van tijd en ruimte van de werkgever om het idee uit te voeren
  • De geselecteerde deelnemers meeten online met andere deelnemers voor het uitwisselen van ervaringen
  • We promoten de resultaten van elk idee op onze social media, website en in onze bladen

Welk idee wil jij in de praktijk realiseren?

Stuur ons jouw idee, probleem of vraagstuk dat je met CNV wil aanpakken. Wij nemen contact met je op zodra we starten met de nieuwe Boost je werk-reeks.

  • Deel jouw idee
  • Realiseer het samen met CNV
  • Boost je werk!