Onderwijsinnovator

Ga samen met CNV aan de slag met vraagstukken die spelen binnen de sector en jouw eigen organisatie.

Vind jij innovatie in het onderwijs belangrijk? Gaan jouw handen jeuken als je een vraagstuk tegenkomt in jouw organisatie of sector? Wil je meer impact maken en je creatieve talent nog beter benutten? Kan jij inhoudelijke kennis combineren met een positieve instelling om anderen te motiveren, te inspireren en te overtuigen? Dan is het CNV Innovatienetwerk vast iets voor jou!

CNV Onderwijs start een nieuw project waarbij we onderwijsprofessionals gaan helpen om innovatieprocessen te begeleiden in en voor de sector. Wij vinden het enorm belangrijk dat we zelf als professional gaan over ons vak en werk. CNV Onderwijs maakt zich hard voor meer autonomie en zeggenschap op de werkvloer. We onderhandelen over de randvoorwaarden hiervoor. En we doen projecten om de onderwijsprofessional verder te helpen om ook daadwerkelijk regie te kunnen pakken.

Meedoen?

Zit jij boordevol goede ideeën? Zit jij of jouw organisatie met een dilemma? Of kun je wel wat inspiratie en handvatten gebruiken? Tot 28 juni kan jij je aanmelden voor de rol als innovatiebegeleider.
Mocht je niet mee doen als innovatiebegeleider zijn er ook andere manieren om samen met CNV te innoveren. We zijn erg benieuwd naar de onderwijsdillema’s waar jij mee te maken hebt. Laat het ons weten. Je bent daarnaast ook van harte welkom als deelnemer van een innovatiesessie. Houd ons in de gaten want de komende maanden gaan we meer organiseren en kennis delen.

Interesse in het Innovatienetwerk

Meld je aan. Wij houden je op de hoogte en zullen je betrekken bij innovatievraagstukken.

  • Als eerste op de hoogte van een nieuwe training en workshops
  • Interessante onderwijsvraagstukken waar je aan kunt bijdragen
  • Ook als je (nog) geen lid bent van CNV