Cao AOJ

Looptijd: -
Christel Hermans
Onderhandelaar Cao AOJ

De cao Adviesorganisaties voor Onderwijs en Jeugd (AOJ) geldt voor medewerkers die werkzaam zijn bij CED groep, OBD Noordwest, IJsselgroep, Stichting Het ABC, Stichting Klaarr en Stichting Timpaangroep, bijvoorbeeld als je werkt als onderwijsadviseur. In de cao staan afspraken over loon, werktijden, arbeidsomstandigheden, vakantie, pensioen en veilig en gezond werken. We maken ons sterk voor onderwerpen die leden van CNV Onderwijs aandragen.

Belangrijkste punten

  • Looptijd 1 december 2022 t/m 31 december 2023

  • Per 1 december 2022 wordt het loongebouw structureel met 2% verhoogd.

  • Per 1 januari 2023 worden de salarissen structureel verhoogd met 3%.

  • Per 1 augustus 2023 ontvangen de medewerkers van alle onderwijsadviesbureaus, die op deze datum in dienst zijn, een eenmalige uitkering van 2% over het bruto jaarsalaris.

Definitief akkoord cao AOJ

De meerderheid van de reacties van de leden en van het bestuur van CNV Onderwijs was positief over het onderhandelaarsresultaat, met een looptijd tot en met 31 december 2023, voor de Cao Adviesorganisaties voor Onderwijs en Jeugd (AOJ). Daarmee is het onderhandelaarsresultaat nu een definitief akkoord en is het in de cao AOJ-tekst verwerkt.

De aanpassing van het loongebouw per 1 december 2022 zal niet meer leiden tot salarisverhoging voor medewerkers. Het is alleen een bevestiging van de diverse verhogingen die de onderwijsadviesbureaus in de afgelopen periode hebben doorgevoerd.

Veelgestelde vragen

Contactpersoon

Christel Hermans
Onderhandelaar Cao AOJ

Wil jij ook meer invloed op jouw arbeidsvoorwaarden?

Sluit je dan vandaag nog bij ons aan. Jouw mening telt!

  • Deel jouw wensen voor een nieuwe cao
  • Geef je mening tijdens nieuwe onderhandelingen
  • Stem mee met ledenpeilingen