Ontwikkeltraject Innovatief leiderschap

Onderdeel van CNV LeiderschapsLab

Meld je aan

Hoe organiseer je innovatie in jouw school? In het meerdaags ontwikkeltraject Innovatief Leiderschap ontdek je op strategisch niveau hoe je een innovatief werkklimaat creëert in jouw organisatie.

Wat is het ontwikkeltraject Innovatief leiderschap?

In de zoektocht naar de sleutel tot nieuwe, uitvoerbare oplossingen in het onderwijs, is het ontwikkeltraject Innovatief Leiderschap van CNV een unieke kans voor zowel aankomende als huidige leidinggevenden. In een snel en energiek traject ontdek je op strategisch niveau hoe je een innovatief werkklimaat creëert in jouw school.

Wat ga je doen?

Je ontwerpt een heldere visie rondom innovatie, leert hoe je de juiste stakeholders op het juiste moment meeneemt in innovatie en ontdekt welke cultuur innovatie stimuleert. De werkpraktijk staat in het traject centraal. Voor elke fase in innovatie krijg je praktische tools aangereikt die direct toepasbaar zijn. We maken gebruik vanuit een werkpalet met onder meer ’design thinking’, ‘scrum’ en ‘creative problem solving’. Aan het einde van het traject heb je de kennis en tools om de grote innovaties die in jouw organisatie nodig zijn te laten slagen.

Data en inhoud:

Het ontwikkeltraject Innovatief leiderschap wordt verzorgd door trainers van de CNV Academie en Ynnovate en maakt deel uit van het LeiderschapsLab. Het traject bestaat uit vier trainingsdagen op locatie in Utrecht. Het programma is van 9.30 tot 16.30, met elke dag een ander onderwerp binnen innovatief leiderschap. Dit traject is gratis voor CNV-leden en voor niet-leden.

Deze training wordt georganiseerd op:

  • Groepsstart en vervolg op 18 september, 9 oktober, 13 november en 27 november. (VOL)
  • Groepsstart en vervolg op 7 november, 12 december, 16 januari en 6 februari 2025.

Daginvulling

Meld je aan voor het ontwikkeltraject Innovatief Leiderschap

Error
None
Error
None
Error
None
Error
None
Error
None
Error
None
Op de hoogte blijven

Neem contact met ons op

Heb je interesse om deze training te volgen maar lukken de startdata niet? Laat het ons weten. Dan kijken we of we een nieuwe groep kunnen starten.

Over CNV Academie

Bij CNV Academie zijn we toegewijd aan het creëren van een gezonde en productieve werkomgeving voor zowel werknemers als werkgevers. In de afgelopen 5 jaar heeft ruim 80% van de Nederlandse werknemers te maken gehad met levensloopstress. Aandacht hiervoor op de werkvloer is daarom van essentieel belang. Om dat te bereiken ondersteunt CNV werknemers én werkgevers. Ons aanbod omvat een breed scala aan trainingen en workshops die niet alleen gericht zijn op individuele werknemers en teams, maar ook op het versterken van werkgeverschap.

Over Ynnovate

Ynnovate is ontstaan vanuit de overheid en opgericht door ambtenaren die vonden dat het bij de overheid anders kan en moet. De organisatiemissie is dat de publieke sector anders omgaat met problemen en uitdagingen, met veel meer energie, creativiteit en vooral resultaat! Ynnovate doet dit onder andere door het begeleiden van innovatietrajecten en het geven van trainingen bij publieke organisaties.