CNV Leiderschapslab - webinar Overgang

Bekijk hier de digitale brochure

De overgang is een fase die elke vrouw treft en kan aanzienlijke impact hebben op haar functioneren, zowel privé als op het werk. Dit raakt niet alleen de vrouw zelf, maar ook collega's, leidinggevenden en HR-professionals. Hoe ga je daarmee om als werkgever? Hoe ga je het gesprek aan over dit (taboe) onderwerp?

Tijdens ons webinar op 6 maart 2024 vanaf 15.30 tot 16.30 uur nemen we je (kort) mee in de fysieke en mentale klachten van de overgang, maar geven we vooral praktische handvatten en is er ruimte om vragen te stellen om zo effectief om te gaan met de uitdagingen die het met zich meebrengt in de werkomgeving.

Nu al meer weten over de overgang? Vraag de handreiking aan!

De overgang ligt voor veel vrouwen gevoelig. Erover praten met een leidinggevende is vaak extra beladen. Toch is het wel nodig. In onze Handreiking over de overgang geven we tips. Aan leidinggevenden, vrouwen, en ondernemingsraden. Het document geeft inzicht in de problematiek en in de oorzaken, en biedt handvatten om er samen het beste van te maken. Vraag deze aan op www.cnv.nl/overgang

Anneke Scheurink

Anneke Scheurink is bij CNV Connectief werkzaam als bestuurder en onder meer verantwoordelijk voor de thema’s rouw en overgang.  Ze is een afgestudeerde HRM-specialist en heeft in 2011 haar Master Public Management behaald. Voordat ze bij CNV Connectief ging werken, is ze onder andere werkzaam geweest als projectmanager en consultant. Ze heeft als projectmanager en consultant ruime ervaring op het gebied van samenwerkingsverbanden, HRM, training & coaching en het werken met specifieke doelgroepen. Als consultant adviseerde ze bovendien organisaties op het gebied van sociaal ondernemerschap.

Aanmelden voor het (gratis) webinar Overgang?