CNV Leiderschapslab - webinar Rouw

Bekijk hier de digitale brochure

We blijven er liever bij weg. Maar vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken: een verlies dat je leven op z'n kop zet. Dan is het belangrijk dat jij als werkgever weet wat je kunt. Want hoe laat je een rouwende werknemer op een gezonde manier terugkeren op het werk?

Tijdens ons webinar op 27 februari 2024 vanaf 15.30 uur tot 16.30 uur nemen we je hierin mee, geven we praktische handvatten en is er ruimte om vragen te stellen.

Nu al meer weten over rouw op de werkvloer? Vraag de handreiking aan!

Hr-managers, leidinggevenden en collega’s hebben een belangrijke rol in het contact met werknemers die rouwen. Hoe beter jij als leidinggevende reageert, hoe sneller de werknemer zich weer kan richten op het werk. Samen met de Vlaamse rouwspecialist Manu Keirse is een speciale editie van CNV-handreiking Hoe werkt rouw? voor het onderwijs samengesteld. Deze staat bomvol praktische tips en uitleg. Een must read voor iedere leidinggevende of collega in het onderwijs die te maken krijgt met een rouwende medewerker of collega. Je vraagt de editie onderwijs aan op www.cnv.nl/dossiers/rouw-op-de-werkvloer/handreiking-hoe-werkt-rouw-aanvragen/

Anneke Scheurink

Anneke Scheurink is bij CNV Connectief werkzaam als bestuurder en onder meer verantwoordelijk voor de thema’s rouw en overgang.  Ze is een afgestudeerde HRM-specialist en heeft in 2011 haar Master Public Management behaald. Voordat ze bij CNV Connectief ging werken, is ze onder andere werkzaam geweest als projectmanager en consultant. Ze heeft als projectmanager en consultant ruime ervaring op het gebied van samenwerkingsverbanden, HRM, training & coaching en het werken met specifieke doelgroepen. Als consultant adviseerde ze bovendien organisaties op het gebied van sociaal ondernemerschap.

Aanmelden voor het (gratis) webinar Rouw?