CNV LeiderschapsLab - webinar Timemanagement

Bekijk hier de digitale brochure

Tijd is schaars. Iedereen heeft het druk. Schoolleiders in het voortgezet onderwijs zeker! Herken je dat? Het gevoel dat een dag te kort is, dat elk gaatje tijd zich snel vult? Kom dan naar dit webinar.

We staan allereerst stil bij de vraag: waar gaat je tijd nu heen? Naar welke taken? En hoe is je regie daarop? Daarnaast kijken we naar de 8 verspillingen uit lean, en hoe deze jou ook weer tijd kunnen kosten. We sluiten het webinar af met een paar handige timemanagement tips. Deze kun je hopelijk zelf goed gebruiken, maar je kan ze ook delen met je docenten en teamleden, zodat zij ook meer regie over hun tijd krijgen.

Annemiek schoenmaker

Annemieke Schoemaker werkt als Trainer/adviseur bij de Academie van CNV Onderwijs. Zij is gespecialiseerd in het thema werkdruk en werkplezier, en heeft hierover meerdere boeken geschreven, speciaal voor het onderwijs; Van Werkdruk naar Werkplezier, en Druk Druk Druk. Zij geeft hier trainingen over, zowel op scholen, als bij de overheid, en begeleidt teams bij het aanpakken van de werkdruk en het vergroten van werkplezier.

Aanmelden voor het (gratis) webinar Timemanagement?