CNV LeiderschapsLab - webinar Van Druk naar Geluk

Bekijk hier de digitale brochure

Druk? Geluk? Druk óf Geluk, of Druk én Geluk? Het kan allemaal. Want Werkdruk, drukt Geluk op de werkvloer wel eens weg. En druk is het, in het voortgezet onderwijs, zowel voor docenten als voor leidinggevenden!

In dit webinar staan we stil tussen deze twee woorden, en het effect van de één op de ander. Hoe fijn zou het zijn als je het gewoon druk kon hebben, en dan niet ook stress of een hectisch gevoel te hoeven hebben. Wat kun je doen om hier meer invloed op te hebben? Dit gaat over jouzelf als schoolleider in het voortgezet onderwijs, maar deze inzichten kun je natuurlijk ook meenemen naar je team en je teamleden om hun weer te prikkelen om de beweging van Druk naar Geluk beter te kunnen maken.

Annemiek schoenmaker

Annemieke Schoemaker werkt als Trainer/adviseur bij de Academie van CNV Onderwijs. Zij is gespecialiseerd in het thema werkdruk en werkplezier, en heeft hierover meerdere boeken geschreven, speciaal voor het onderwijs; Van Werkdruk naar Werkplezier, en Druk Druk Druk. Zij geeft hier trainingen over, zowel op scholen, als bij de overheid, en begeleidt teams bij het aanpakken van de werkdruk en het vergroten van werkplezier.

Aanmelden voor het (gratis) webinar Van Druk naar Geluk?