Gratis kaarten jaarcongres HRM in de Overheid – 18 april (Bussum)

HRM in de Overheid is het jaarcongres vóór en dóór HR, lijn, management en leidinggevenden werkzaam in de overheid en bij publieke diensten. Dit jaar vind je CNV Academie op de informatiemarkt en verzorgt Anneke Scheurink van CNV de workshop 'Hoe werkt rouw op de werkvloer'. HR is een cruciale partner bij de aanpak van het thema rouw en werk. CNV Academie geeft 10 gratis toegangskaarten voor dit congres weg ter waarde van 395,- euro aan leden en niet-leden die werkzaam zijn bij de overheid en publieke diensten.

Wil jij een kaart? Stuur dan voor 1 maart een email naar aanvraagacademie@cnv.nl met daarin je naam, je organisatie en functie en waarom jij dit congres wil bijwonen. We belonen de 10 beste motivatie mails met een gratis toegangskaart voor de hele dag. Niet gewonnen, maar er toch bij willen zijn? Schrijf je dan hier in en maak dan gebruik van kortingscode KRT50CNV24 voor 50,- korting op de deelnameprijs (non-profit).

CNV Overheid en Publieke diensten zet zich dagelijks in voor goede arbeidsvoorwaarden. Dat gaat verder dan een goede cao afsluiten en pleiten voor betere wetgeving. Een cruciale arbeidsvoorwaarde is een goede arbeidsrelatie tussen werkgever en werknemer. CNV draagt daaraan bij met kennis en ervaring. Ook als het gaat om thema’s als overgang, rouw of geldzorgen. Nu al meer weten over rouw en werk? Ga naar www.cnv.nl/rouw. We nemen je 18 april mee met ons onderzoek naar rouw op de werkvloer bij de overheid en delen onze kennis en inzichten voor een goed hr-beleid op dit thema.

Thema jaarcongres

Het thema van dit jaarcongres is de uitdaging voor HR: doorbreek het strategieplafond. Kom 18 april naar Bussum, raak in één dag op de hoogte van de actuele transformatie van arbeidsmarkt en overheid en ontmoet ons op de informatiemarkt. Volg inspirerende lezingen door Otto Thors, Prof. dr. Zeger van der Wal, Karin Disselen, Jessica van Zon-Van Zelst, Celest Latumalea en Diana Russo.

Je kunt je hier registreren voor het congres en je aanmelden voor workshop C2 van CNV.