Lever vanuit jouw sector een bijdrage aan het onderwijs in Nederland

Wil jij vanuit de kennis en ervaring uit jouw eigen sector bijdragen aan het vinden van oplossingen voor urgente vragen in de onderwijssector? Aanschuiven en meedoen bij een of meerdere creatieve sessies, waarbij jij zelf ook geïnspireerd wordt en tegelijkertijd je netwerk uitbreidt? Geef je dan op als 'frisse blik' bij de CNV Onderwijs Boost.

Samen met 6 scholen zijn we in januari 2023 van start gegaan met de zes vraagstukken die op die scholen spelen rondom Inclusiever Onderwijs. De Boost is een bottom-up, energiek en creatief innovatietraject van 4 maanden. Samen werken we toe naar oplossingen die draagvlak hebben, getest en uitvoerbaar zijn. Voor de bijeenkomsten nodigen we graag frisse blikken van buiten de onderwijssector uit.

Ben jij onze 'frisse blik'?

Bruis jij van de goede ideeën? Geen moeite om af en toe wat 'gekke' oplossingen aan te dragen? Een brainstormsessie duurt 3 tot 4 uur en vinden plaats in februari t/m mei. De eerste bijeenkomst is de Kick-off op 9 februari bij het CNV in Utrecht. We trappen dan af met deelnemende scholen én betrokkenen, bieden interessante workshops aan, maken kennis met elkaar en gaan alvast wat verdiepen in de vraagstukken.

Wil je meer informatie over het project en/of je aanmelden voor de bijeenkomsten? Kijk dan op CNV Onderwijs Boost.