Training onderhandelen voor actieve CNV-leden

Heb jij het gevoel dat anderen altijd hun zin krijgen als je met ze onderhandelt? Leer hoe jij zelf ook krijgt wat je wilt door beter te onderhandelen.

Contactinformatie

servicebureau@cnv.nl

Onderhandelen is vooruitkijken

Je zit aan de onderhandelingstafel. Natuurlijk heb je je goed voorbereidt. Je weet welke verwachtingen de mensen hebben die tegenover je zitten en wat je zelf wilt bereiken. Toch loopt de onderhandeling anders dan je had gedacht. Wat nu? Welke strategie kies je bij veranderende omstandigheden? Welke elementen zijn belangrijk om de onderhandelingen tot een goed einde te brengen? In deze training kijken we naar tactieken en strategieën die helpen om beter te onderhandelen.

Leer beter onderhandelen

In deze training behandelen we verschillende onderdelen van onderhandelen. Aan de hand van onderhandelingsmodellen leer je meer over de stijlen van onderhandelen. Je leert je eigen stijl en manier van onderhandelen niet alleen te herkennen, maar ook te versterken. En daar gaan we ook mee oefenen tijdens de training. We maken gebruik van casuïstiek uit de praktijk.

Voor wie is de training?

De training onderhandelen is voor actieve CNV-leden die een rol hebben als vakbondsconsulent, -adviseur, OR-lid of LO-lid. En leden die bijvoorbeeld in een commissie of (sector)groepsbestuur van een verenigingsorgaan zitten.

Trainingsdata en aanmelden

Donderdag 12 september 2024 van 10:00-16:00 uur in Utrecht. Aanmelden kan hier

Maandag 9 december 2024 van 10:00-16:00 uur in Utrecht. Aanmelden kan hier

Voordelen training

Na het volgen van de training onderhandelen:

  1. Heb je meer kennis van onderhandelen
  2. Kun je de juiste tactiek op het juiste moment binnen onderhandelen inzetten
  3. Weet je wie je onderhandelingspartners zijn
  4. Heb je de basis gelegd voor onderhandelen aan de onderhandelingstafel

Over de trainer

Malika is ooit zelf als actief lid begonnen bij de jongerenbond. Inmiddels bekend met vele facetten binnen het CNV. Ze weet hoe het is om aan een onderhandelingstafel te zitten. Het bijdragen aan iemands ontwikkeling geeft haar veel energie. Ze maakt graag gebruik van (creatieve) werkvormen om het leren spannender, maar ook wat leuker te maken.

Tijdens de trainingsdagen werkt ze samen met collega-bestuurders van CNV Connectief.

Inloggen CNV Online Academie

Met een online training op ons online trainingsplatform kun je wanneer het jou uitkomt je kennis opfrissen. Log in met de persoonlijke inlogcode die je als actief lid voor CNV hebt ontvangen. Vragen? Mail naar trainingenvooractieveleden@cnv.nl.

Naar CNV Online Academie

Veelgestelde vragen