Workshop Life-events

Voor medezeggenschapsorganen en hr-professionals

Offerte aanvragen
Neem contact op

CNV maakt zich hard voor een werkklimaat waar we eerst en vooral ook mens kunnen zijn. Want je privéleven parkeer je niet buiten de deur om vervolgens als werknemer onbezorgd naar binnen te stappen. Soms gebeuren er dingen in iemands leven die onvermijdelijk ook impact hebben op het functioneren als werknemer. Zoals de overgang of het verlies van een dierbare. Dat betekent dat je daarmee te maken krijgt als werknemer, maar óók als collega, hr-professional en medezeggenschapsorgaan. Want hoe zorg je er als medezeggenschap voor dat life-eventthema's op de agenda komen van de bestuurder? Hoe maak je dit bespreekbaar en borg je het ten slotte in beleid? CNV ontwikkelde hiervoor de workshop Life-events.

Contactinformatie

Bel 030 75 11 747
aanvraagacademie@cnv.nl

Voor wie is deze workshop?

Voor medezeggenschapsorganen en eventueel hr-professionals.

Wat ga je doen?

De workshop Life-events is interactief. Je leert hierbij van de expert, maar ook van elkaar.

Wat kun je na deze workshop?

Je weet hoe je als medezeggenschapsorgaan ervoor zorgt dat life-eventthema's op de agenda komen van de bestuurder. Ook weet je hoe je deze onderwerpen bespreekbaar maakt binnen de organisatie en hoe je ze ten slotte in beleid borgt.

Hoelang duurt de workshop?

De workshop Life-events voor medezeggenschapsorganen en HR-professionals duurt 1,5 uur.

Waarom CNV?

CNV is expert op het gebied van werk en verschillende life-events, zoals de overgang, rouw en mantelzorg.

Meer weten?

Meer weten over onze trainingen, advies en begeleiding? Stuur een mail naar onze trainingscoördinator Jacqueline van Grevengoed: aanvraagacademie@cnv.nl. Of bel 030 751 1747.