Breedband en Telecommunicatie

Cao KPN

-
Nieuwe cao in onderhandeling
Aynur Polat
Onderhandelaar cao KPN

De cao KPN geldt voor alle werknemers die werken bij KPN. In de cao staan afspraken over loon, vakantiedagen en pensioen. We maken ons sterk voor onderwerpen die onze leden belangrijk vinden. Op 31 december 2021 loopt de huidige cao KPN en het Sociaal Plan af. Dat betekent dat we weer gaan onderhandelen over een nieuwe cao. Samen met de kadergroepen hebben we een concept inzet opgesteld. Hierin staat op hoofdlijnen beschreven waar we ons voor willen inzetten.

We horen graag jouw mening. Wat vind jij belangrijk? Vul de vragenlijst in zodat we jouw mening kunnen meenemen in het bepalen van onze inzet. Samen staan we voor fijn werk en goede arbeidsvoorwaarden.

Deel je idee

Heb je een idee of voorstel ter verbetering van de cao of van het Sociaal Plan? Deel dit met ons én je collega’s.

Op basis van de uitkomsten van de vragenlijst en de poll op onze website, maken we de cao-voorstellen definitief. We vragen aan zowel leden als niet leden om mee te denken over de inhoud van de nieuwe cao.

Plaats zelf een idee voor deze cao of stem op de ideeën van anderen door op ‘goed idee’ te klikken. De ideeën worden gerangschikt op het aantal stemmen en worden gebruikt om de inzet voor de cao-onderhandeling te bepalen.

Veelgestelde vragen

Contactpersoon

Aynur Polat
Onderhandelaar cao KPN
Telefoon
06 53 67 98 44

Downloads

Download jouw cao

Wil jij ook meer invloed op jouw arbeidsvoorwaarden?

Sluit je dan vandaag nog bij ons aan. Jouw mening telt!

  • Deel jouw wensen voor een nieuwe cao
  • Geef je mening tijdens nieuwe onderhandelingen
  • Stem mee met ledenpeilingen