CNV-webinar: Succesvol beïnvloeden met inzicht in drijfveren

Wat zijn jouw persoonlijke drijfveren en hoe maak je hier gebruik van om invloed uit te oefenen? Bijvoorbeeld als lid van OR of MR. Op donderdag 13 oktober organiseert CNV Connectief voor alle leden het gratis webinar 'Succesvol beïnvloeden met inzicht in drijfveren'. Deelnemers krijgen inzicht in 7 typen drijfveren, en hoe je hiermee mensen succesvol en op een positieve manier kan beïnvloeden.

Iedereen heeft drijfveren. Dat zijn de redenen waarom jij in beweging komt. Ze verschillen wel per individu. Wat zijn bijvoorbeeld jouw redenen om jezelf te ontwikkelen? Een andere rol, een nieuwe baan of ben je al OR- of MR-lid? En wil je je inzetten voor je collega's en cliënten, voor gelijke kansen voor iedereen, een veilig werkklimaat, duurzame inzetbaarheid en een goed arbobeleid, of gewoon omdat je het interessant vindt en extra verdieping zoekt in je werk?

Komende OR-verkiezingen

Hoe dan ook genoeg redenen om je aan te melden voor het webinar. En voor (mogelijke) OR-leden die bij gemeenten werken, handig met het oog op de OR-verkiezingen in maart in veel plaatsen. Omdat ook in veel andere sectoren verkiezingen zijn, organiseren we voor CNV-leden nog een drietal bijeenkomsten.

Aanmelden via de links:

17 november – Belangen behartigen vanuit drijfveren

1 december - Vormen van medezeggenschap, werven van nieuwe kandidaten en organiseren van verkiezingen

Alle webinars worden online (15.00 tot 16.00 uur) gegeven door Annemiek Stam van Kameleon. Zij werkt al lang met drijfveren en heeft veel ervaring opgedaan in verschillende HR- en managementrollen

'Veel methoden richten zich op gedrag en slechts een paar meten de drijfveren van mensen. Drijfveren geven inzicht en begrip op een dieper niveau; op het niveau van denken en gevoel. Daardoor leren mensen zichzelf en elkaar echt beter begrijpen.'
Annemiek Stam

De eerste 25 deelnemers aan het webinar van 13 oktober ontvangen gratis een persoonlijke online analyse