Training netwerken

Netwerken, het is eigenlijk net werken. Toch vinden veel mensen het lastig on hun netwerk in te zetten en uit te breiden. Herken je dat? In de training netwerken helpen we je op weg.

Contactinformatie

servicebureau@cnv.nl

Leer netwerken

Netwerken is belangrijk, dat heb je vast al vaak gehoord. Maar wat is het eigenlijk? Netwerken is het leggen en onderhouden van contacten die je verder kunnen helpen in je werk of je privéleven. Netwerken is geven en nemen, je helpt elkaar. Heel handig dus. Want samen bereik je nou eenmaal meer dan in je eentje. Maar hoe doe je dat dan? In deze training leer je meer over netwerken. Hoe je zelf een netwerk opbouwt en wat dat voor je kan betekenen. We gaan gelijk aan de slag. Tijdens de training ben je eigenlijk ook al aan het netwerken!

Voor wie is de training?

De training netwerken is voor actieve CNV-leden - in de sectoren Overheid, Publieke Diensten, Zorg, Welzijn en Onderwijs - die een rol hebben als vakbondsconsulent, adviseur, OR-lid of LO-lid. En leden die bijvoorbeeld in een commissie of (sector)groepsbestuur van een verenigingsorgaan zitten.

Trainingsdata en aanmelden

Stuur voor meer informatie over actuele trainingsdata een mail naar servicebureau@cnv.nl

Voordelen training

Na het volgen van de training netwerken:

  1. Weet je meer van je bestaande netwerk
  2. Kun je je huidige netwerk vergroten
  3. Weet je welke manieren van netwerken er zijn
  4. Kun je je netwerk inzetten om je doelen te halen

Naam trainer

Richard Eising

Over de trainer

Richard staat niet graag aan de zijlijn. Hij vindt het belangrijk om zelf echt invloed te hebben binnen een organisatie. Dat geeft hij ook graag mee aan anderen in zijn trainingen.

Inloggen CNV Online Academie

Met een online training op ons online trainingsplatform kun je wanneer het jou uitkomt je kennis opfrissen. Log in met de persoonlijke inlogcode die je als actief lid voor CNV hebt ontvangen. Vragen? Mail naar trainingenvooractieveleden@cnv.nl.

Naar CNV Online Academie

Veelgestelde vragen