Omgaan met geldstress

Bekijk gratis het VGZ-webinar Omgaan met geldstress

Bekijk het webinar

Maak jij je wel eens zorgen om geld? Dat is heel normaal. Zeker in deze tijd van stijgende kosten. Bekijk gratis het webinar Omgaan met geldstress van VGZ voor tips en hulp.

Webinar Omgaan met geldstress

Budgetcoach Eef van Opdorp ken je misschien van het televisieprogramma Uitstel van Executie. Samen met psycholoog Simone das Dores vertelt Eef in het VGZ-webinar meer over de achtergrond van zorgen om geld. Hoe maak je ruimte in je hoofd met geldzorgen? Welke geldtype ben jij? Je krijgt inzicht in je brein en tot slot krijg je ook (be)spaartips en overzicht plus inzicht in je budget.

Speciaal voor VGZ-verzekerden

Ben je bij VGZ verzekerd, bijvoorbeeld via de collectieve verzekering van CNV, en heb je hulp nodig bij betalen? VGZ biedt ook hulp en ondersteuning die past bij jouw persoonlijke situatie. Blijf niet langer met je geldzorgen rondlopen. Er is meer mogelijk dan je denkt. Samen met VGZ en bijvoorbeeld de dienst Hulp bij betalen vind je de oplossing.

Maak je gebruik van de collectieve zorgverzekering VGZ Werkt Goed, Beter of Best, via CNV Connectief? En heb je last van klachten door geldstress? Dan kun je ook een volledige vergoeding krijgen voor programma’s van Therapieland, zoals piekeren en stressles. Ook een mentaal fit gesprek voor een luisterend oor en persoonlijke tips wordt vergoed. Kijk op vgz.nl of in de VGZ app.

Moeite met betalen? Bekijk het webinar Omgaan met geldstress

Profiteer van collectiviteitskorting bij VGZ

Bespaar als CNV-lid op je verzekeringen, zoals bij VGZ.