Laat je sollicitatiebrief en cv door ons nakijken

Voor het eerst solliciteren? Maak gebruik van de sollicitatiebriefcheck

Ben je bang dat je sollicitatiebrief te lang is, maar weet je niet zo goed welke informatie je kunt weghalen? Vind je het lastig om een goedlopend verhaal op te schrijven? Of denk je dat je misschien te creatief bent geweest bij het schrijven van je motivatiebrief? Wij kijken graag met je mee.

Heb je een fantastische vacature gevonden waar je graag op wilt reageren en staar je je al een tijdje blind op het schrijven van een perfecte motivatiebrief? Onze professionals lezen met een frisse blik jouw cv en sollicitatiebrief door en geven je tips.

Wat we voor je nakijken

We checken je sollicitatiebrief en cv op de inhoud en de vorm. We kijken naar wat je hebt geschreven, maar ook naar spelling en grammatica. Verder letten onze professionals bijvoorbeeld ook op de volgende punten:

  • Heb je duidelijk opgeschreven waarom jij graag deze baan wil?
  • Is de motivatiebrief kort en bondig?
  • Heeft de sollicitatiebrief een duidelijke rode draad?
  • Hoe begint en eindigt de brief?
  • Is je cv afgestemd op de vacature?

Stuur ons je cv en sollicitatiebrief

Wil je graag dat wij jouw cv en sollicitatiebrief voor je checken? Ben je studentlid of starter met een lidmaatschap bij CNV Onderwijs? Stuur dan je cv, sollicitatiebrief en lidmaatschapsnummer naar sollicitatiebrievenservice@cnv.nl. Heb je je lidmaatschapsnummer niet bij de hand? Stuur dan je postcode en huisnummer mee, dan zoeken wij het nummer voor je op.

Nog geen lid, maar wil je wel graag van deze dienst gebruik maken? Meld je aan als studentlid van CNV Onderwijs. Als studentlid ben je de eerste 12 maanden gratis lid, ook als je na een maand klaar bent met studeren. Aanmelden kan hier.

Jouw cv en sollicitatiebrief laten nakijken?

Mail deze documenten naar ons en vermeld in je mail je lidmaatschapsnummer óf postcode en huisnummer.

  • Gratis sollicitatiebrievenservice voor (student)leden
  • Tips en feedback voor jouw cv en sollicitatiebrief
  • Ben je (nog) student? Word 12 maanden gratis lid van CNV!