(G)MR fusie en reorganisatie

Offerte aanvragen
Neem contact op

Gaat jullie school fuseren en komt er een reorganisatie? Dan vraagt de schoolleiding en het bestuur advies aan de (gemeenschappelijke) medezeggenschapsraad. Als (G)MR sturen jullie plannen bij en houden jullie het bestuur scherp. Hebben jullie advies nodig hoe je dit stap voor stap aanpakt? Dan is de training ‘fusie en reorganisatie’ iets voor jullie. Zowel op locatie als online.

Contactinformatie

Bel 030 75 11 747
aanvraagacademie@cnv.nl

De rol van een (G)MR bij een fusie

Reorganisatieplannen vragen om een goede inhoudelijke reactie van (gemeenschappelijke) medezeggenschapsraden. Jullie adviezen hebben een sturende rol. Een belangrijk onderdeel van het proces. Willen jullie graag weten hoe je precies inhoudelijk kunt reageren? En welke stappen horen bij een fusie of reorganisatie? In de training vertellen we er alles over.

Training op maat bij een fusie of reorganisatie

Door onze ervaringen met meerdere onderwijsinstellingen kunnen we goed inschatten wat bij jullie past. We helpen bij het adviseren en aansturen van betrokken bestuurders. En geven mee waar je als (G)MR op moet letten. Ons streven is dat jullie uiteindelijk als (G)MR sterker uit de veranderingen komen.

Voor wie is de training bedoeld?

Krijgt jullie school of onderwijsinstelling te maken met een fusie of reorganisatie? De training is zowel voor beginnende als ervaren (G)MR-leden en voor de hele (gemeenschappelijke) medezeggenschapsraad. Of je als (G)MR-lid nu wel of niet bent aangesloten bij CNV. We bepalen in overleg de inhoud van de training en de locatie. Dat kan op jullie eigen school of onderwijsinstelling. Ook online is mogelijk.

Ontdek ons MR-partnerschap

Sluit een abonnement af voor alle vragen waar je als MR mee te maken krijgt. Je bepaalt zelf of je de uren inzet voor training en/of advies.

Voordelen training

Na de training:

  1. Weet je wat er als (G)MR komt kijken bij een reorganisatie of fusie
  2. Ben je goed voorbereid op je (G)MR-werk tijdens de organisatieverandering
  3. Geven we begeleiding bij het verdere proces

Maak kennis met onze trainers

CNV Academie verzorgt trainingen en coachingsprogramma's die jou op allerlei manieren ondersteunen bij het uitvoeren van je werkzaamheden als lid van een MR of OR. Ook verzorgen wij trainingen voor actieve CNV-leden. Ontdek wat onze trainers voor jou kunnen betekenen.

Lees meer

Veelgestelde vragen

Interesse in deze training?

Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Liever eerst telefonisch contact? Bel 030 75 11 747.

  • Gespecialiseerd in medezeggenschap
  • Deskundige ondersteuning voor jouw (G)MR
  • Trainingen op maat