Heb jij een loopbaancoach nodig?

Onderdeel van het CNV LeiderschapsLab

Leidinggevenden in het onderwijs zijn meesters in multitasken. Maar je hebt wel veel ballen in de lucht te houden. Onderwijskundige uitdagingen, personeelstekorten, werkdruk, werkstress, innovaties, om maar een paar voorbeelden te noemen. CNV helpt (aankomend) schoolleiders in het voortgezet onderwijs duurzaam inzetbaar te worden en te blijven met het LeiderschapsLab programma.

Dit driejarige programma omvat (gratis) workshops, trainingen en webinars. gefinancierd door het ministerie van onderwijs, cultuur & wetenschap. Een mogelijk onderdeel is loopbaanbegeleiding voor de (aankomend) leidinggevenden in het onderwijs. We zijn benieuwd of jij nu met vragen over je loopbaan en je duurzame inzetbaarheid zit. En of je wilt dat een deskundige met je meedenkt daarover. Bijvoorbeeld over je werk-privébalans, je werkplezier of je doorgroeimogelijkheden.

Hierover hebben we een korte enquête opgesteld. Op basis van jouw (anonieme) antwoorden, richten we een gratis loopbaancoachtraject in afgestemd op de behoeften van jou en je collega’s.