Al het nieuws

Gratis loopbaanadvies van het CNV

Meld je aan voor het gratis Ontwikkeladvies van CNV. Samen met een loopbaancoach van het CNV ga jij bekijken of jouw werk nog bij je past. Je komt meer te weten over jouw kennis, talenten en kwaliteiten. En kijkt samen met jouw eigen loopbaancoach naar jouw arbeidskansen voor nu en in de toekomst.

Voor wie?

Speciaal voor medewerkers met (v)mbo werk- en denkniveau. Werkzaam in de binnen- of buitendienst van de gemeente, zoals: burgerzaken, bodes, buitendienst en administratieve en secretariële functies bij P&O, sociaal domein, financiën, et cetera.

Je kunt gratis deelnemen aan een Ontwikkeladvies, rechtstreeks en dus zonder tussenkomst van je werkgever.
Saskia Marsman, projectleider Ontwikkeladvies

Wat ga je doen?

  • Je hebt digitaal via Teams gesprekken met een erkende loopbaancoach.
  • Je krijgt een coach toegewezen die goed bij je situatie en persoonlijkheid past. Deze neemt contact met jou op.
  • Ook krijg je toegang op een beveiligd loopbaanplatform op internet waar alleen jij en jouw coach bij kunnen. Dat is wel zo vertrouwd en veilig!
  • Samen met je loopbaancoach bekijk je wat jouw situatie is, waar je tegenaan loopt en wat je anders wilt.
  • Ook krijg je opdrachten van jouw coach.
  • Tot slot maak je samen met je coach een plan om jouw doelen te bereiken. De uitkomsten worden niet gedeeld met je werkgever.

De loopbaangesprekken worden gehouden met een loopbaancoach van James, het loopbaanadvieskantoor van het CNV. Meer informatie over James kun je vinden op www.jamesloopbaan.nl.

Registratie en contract

Het Ontwikkeladvies is helemaal gratis.

Bij de start van het traject ontvang je een contract van A&O fonds Gemeenten dat moet worden ondertekend voor deelname. Ook staat in het contract dat het traject Ontwikkeladvies moet worden afgemaakt. Dit is noodzakelijk om bij de Rijksoverheid subsidie te krijgen voor het loopbaantraject.

Aanmelding

Wil jij gebruik maken van het Ontwikkeladvies?

  1. Meld je aan bij A&O fonds gemeenten via www.allesuitjezelf.nl
  2. Maak een account aan, hiervoor heb je een persoonlijk e-mailadres nodig van de gemeente waarvoor je werkt
  3. Stuur daarna een mail met je voor- en achternaam, telefoonnummer, e-mailadres en je motivatie waarom je dit Ontwikkeladvies wil naar ontwikkeladvies@aeno.nl

Meld je aan voor het Ontwikkeladvies

Gratis traject om te bekijken of jouw werk nog bij je past en wat jouw vervolgstappen op de arbeidsmarkt kunnen zijn.

Stuur na aanmelding via www.allesuitjezelf.nl een mail met je voor- en achternaam, telefoonnummer, e-mailadres en je motivatie waarom je dit Ontwikkeladvies wil naar ontwikkeladvies@aeno.nl.

Let op, aanmelden kan tot 1 januari 2022

Neem voor vragen over aanmelden of meer informatie contact op met Saskia Marsman s.marsman@cnv.nl of Linda Notebaart via linda.notebaart@aeno.nl.