Digitale bijeenkomst onderhandelingsresultaat cao Provinciale Sector

Bekijk het onderhandelingsresultaat

Op 13 maart bereikten we een onderhandelingsresultaat over de cao Provinciale Sector voor de periode 1 januari 2024 t/m 30 juni 2025. Heb je vragen of wil je toelichting over het bereikte onderhandelingsresultaat voor de cao Provinciale Sector? Sluit dan aan bij de digitale bijeenkomst van CNV en de andere bonden.

Aansluiten bij de digitale bijeenkomst?

De online bijeenkomst via MS Teams is gratis voor leden én niet-leden. Meld je uiterlijk 7 april aan voor de bijeenkomst op 9 april. Na aanmelden ontvang je uiterlijk 1 werkdag van tevoren de MS Teams-link.

Aanmelden voor dinsdag 9 april, 16:00 – 17:00 uur

Voor de bijeenkomst op woensdag 3 april kun je je niet meer aanmelden.

Regionale bijeenkomsten in provinciehuizen

Je kunt ook naar een van de regionale bijeenkomsten in de provinciehuizen komen. Hiervoor hoef je je niet aan te melden.

  • Noord: provincies Groningen, Drenthe, Friesland in het provinciehuis van Groningen op maandag 8 april om 13.00 uur (Martinikerkhof 12, Sectiekamer)
  • Oost: provincies Gelderland, Flevoland en Overijssel in het provinciehuis van Overijssel te Zwolle op dinsdag 9 april om 10:15 uur (zaal BC 0.4)
  • West: provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht, in het provinciehuis van Utrecht op maandag 8 april om 12.30 in de centrale hal
  • Zuid: provincies Limburg, Zeeland en Noord-Brabant in het provinciehuis van Noord-Brabant te ’s-Hertogenbosch op woensdag 10 april om 11:00 uur (zaal Hart der Provincie 3, V1)

Stemmen

Als lid ontvang je nog een verzoek om voor of tegen het onderhandelingsresultaat te stemmen. Stemmen kan van 2 tot en met 14 april.