Gratis CNV-lidmaatschap studenten

Als student heb je recht op minimaal 12 maanden gratis lidmaatschap

Als student ben je natuurlijk vooral bezig met je studie. Vanaf je eerste college tot de laatste puntjes op de i van je scriptie. Maar hoe ziet je toekomst eruit als pas afgestudeerde, beginnende professional op de arbeidsmarkt? Het is goed om ook daar nu alvast over na te denken. Wij helpen je hier graag bij zodat jij een goede start maakt!

Profiteer van de voordelen

Wist je dat je aansluiten bij een vakbond je veel voordelen oplevert? Je aansluiten bij een vakbond geeft je meer voordelen dan je misschien denkt; inspraak op jouw cao, een gratis rechtsbijstandverzekering en allerlei persoonlijk advies omtrent je loonbaan, salaris en contract. Als student kun je je vast voorbereiden op je werkende leven. Als je dan van start gaat, weet jíj al wat je rechten en plichten zijn. En bij vragen weet je waar je terecht kunt! Zo ga jij met een ontspannen en zelfverzekerd gevoel aan de slag. Met CNV naast je.

Gratis lidmaatschap

Als student betaal je helemaal niks voor je CNV-lidmaatschap! We schrijven eenmalig een bedrag af van € 0,01 en dan heb je recht op minimaal 12 maanden gratis lidmaatschap. Na jouw afstuderen ga je als (student)lid met ingang van 1 februari over op een betaald lidmaatschap. Bij deze overgang naar het betaalde lidmaatschap kun je voor één jaar gebruik maken van het overgangstarief van € 5,- per maand. Hierna betaal je het reguliere tarief dat geldt voor de sector waarin je werkt.