Benieuwd hoe jij kunt groeien op je werk en daarbuiten?

Werkgever en werknemers moeten samen blijven leren en vernieuwen. Arbeidsmarkt- en Opleidingsfonds van het Rijk (A+O fonds Rijk) wil zo dat het Rijk een aantrekkelijke en toegankelijke organisatie blijft waar mensen met plezier hun werk doen. Speciaal voor rijksmedewerkers is een handig stappenplan opgesteld waarmee zij snel inzicht krijgen welke mogelijkheden tot ontwikkeling het A+O fonds Rijk biedt.

Beslisboom A+O fonds Rijk

Aan de hand van het doorlopen van Beslisboom A+O fonds Rijk (zelf scan) kunnen medewerkers ontdekken wat zij kunnen doen als zij werk willen maken van hun persoonlijke ontwikkeling of behoefte hebben aan loopbaanadvies. Maak gebruik van gratis trainingen, speciaal voor medewerkers van de Rijksoverheid, die jou helpen bij je ontwikkeling, werk en loopbaan. Met het stappenplan vind je snel alle mogelijkheden waar je via A+O fonds Rijk gebruik van kunt maken.

Haal jij alles uit jezelf op je werk en privé?

Speciaal voor ambtenaren van de Rijksoverheid die graag willen doorgroeien of de koers van hun loopbaan willen bepalen biedt het A+O fonds Rijk verschillende gratis trainingen aan die helpen bij ontwikkeling op persoonlijk vlak, werk en loopbaan. Korte praktijkgerichte trainingen. Op het platform Werken aan jouw toekomst kun je gericht aan de slag met jouw toekomst: Werken aan jouw toekomst - Stichting A+O fonds Rijk.

A+O fonds Rijk

Het Arbeidsmarkt- en Opleidingsfonds van het Rijk (A+O fonds Rijk) is een onafhankelijke stichting. In het fonds werkt het Rijk als werkgever samen met vakorganisaties die de werknemers vertegenwoordigen. In het bestuur van het A+O fonds Rijk zitten zowel leden van CNV, andere vakorganisaties als vertegenwoordigers van de werkgever Rijk. De activiteiten van het A+O fonds Rijk zijn een aanvulling op de afspraken die we als vakbond CNV maken in het Sectoroverleg Rijk.