Energie

Cao TSO (TenneT)

-
Nieuwe cao in onderhandeling
Arno Reijgersberg
Onderhandelaar cao TSO TenneT

Ben je manager, uitvoerder, beheerder of heb je een andere baan binnen TenneT? Dan geldt de cao TSO (TenneT) voor jou. Lees hier alles over de salarisschalen en de cao.

In 2022 beginnen we met de eerste gesprekken. Aan tafel zitten de andere bonden en alle medewerkers van TenneT. Wat bespreken we? Alles wat belangrijk is voor de nieuwe cao. Natuurlijk is de tijd waarin we leven belangrijk. Denk maar aan de rappe ontwikkelingen in de energietransitie. Om die veranderingen bij te benen, past TenneT zich telkens aan. Jij dus ook want jouw kennis en expertise is belangrijk voor de organisatie. Daarom vinden wij dat iedereen de kans moet krijgen om zich te ontwikkelen. De cao moet dan natuurlijk we mee ontwikkelen.

Denk met ons mee

De komende jaren gaat er binnen TenneT veel veranderen. Zo krijgt jouw functie misschien wel een hele andere naam en komt er een nieuw systeem om je waardering (lees: salaris) te bepalen. Belangrijke veranderingen waar wij graag een rol bij spelen. Daarvoor is jouw hulp hard nodig.

Werk je bij TenneT? Dan weet je waarschijnlijk dat TenneT sinds 2019 een eigen bedrijfscao heeft. Je hebt dus niet meer te maken met de Netwerkbedrijven cao. Maar wat betekent dat concreet voor jou en wat doen wij nu? Wij praten met onze leden en doen er alles aan om jullie eigen cao te behouden. Natuurlijk zetten we in op verbeteringen van de cao, je salaris en alle andere arbeidsomstandigheden die voor jou belangrijk zijn. Begin volgend jaar praten wij weer samen met de andere bonden met TenneT. Dat is nodig want in april 2022 verloopt de cao TenneT 2019.

Veelgestelde vragen

Contactpersoon

Arno Reijgersberg
Onderhandelaar cao TSO TenneT
Telefoon
06 51 38 07 83

Downloads

Download jouw cao

Wil jij ook meer invloed op jouw arbeidsvoorwaarden?

Sluit je dan vandaag nog bij ons aan. Jouw mening telt!

  • Deel jouw wensen voor een nieuwe cao
  • Geef je mening tijdens nieuwe onderhandelingen
  • Stem mee met ledenpeilingen