Energie

Cao Netwerkbedrijven

-
Nieuwe cao in onderhandeling
Arno Reijgersberg
Onderhandelaar cao Netwerkbedrijven

In de cao netwerkbedrijven staan afspraken over loon, werktijden, arbeidsomstandigheden, vakantie, pensioen en veilig en gezond werken. Het doel van de cao is duidelijke, aantrekkelijke en toekomstgerichte collectieve arbeidsvoorwaarden voor medewerkers van netwerkbedrijven. We maken ons sterk voor onderwerpen die leden van CNV aandragen. Zo is het Sectoraal Sociaal Plan Netwerkbedrijven een belangrijk speerpunt.

De bedrijfs-cao’s Alliander, TSO (Tennet), Stedin, Enexis, Juva, Joulz-diensten, Cogas/Coteq en Productie- en leveringsbedrijven zijn onderdeel van de cao Netwerkbedrijven. De bedrijven en de bonden laten de cao in principe gelijk lopen met de cao Netwerkbedrijven.

Stemmen eindbod salarisverhoging

De werkgevers hebben een uiterste bod uitgebracht als het om de loonstijging gaat: een loonsverhoging van 1,5% per 1 januari 2022.

Via de nieuwsbrief die je van CNV krijgt, kun je digitaal je stem uitbrengen over het eindbod voor de salarisverhoging. Stemmen kan tot en met zondag 16 mei 2021. Werkte jouw link in de nieuwsbrief niet of heb je geen persoonlijke nieuwsbrief van CNV ontvangen? Stuur dan jouw stem naar a.reijgersberg@cnv.nl.

Veelgestelde vragen

Contactpersoon

Arno Reijgersberg
Onderhandelaar cao Netwerkbedrijven
Telefoon
06 51 38 07 83

Downloads

Download jouw cao

Wil jij ook meer invloed op jouw arbeidsvoorwaarden?

Sluit je dan vandaag nog bij ons aan. Jouw mening telt!

  • Deel jouw wensen voor een nieuwe cao
  • Geef je mening tijdens nieuwe onderhandelingen
  • Stem mee met ledenpeilingen