Jouw voordelen van VGZ Werkt via CNV Connectief

De zorg vernieuwen, het is belangrijker dan ooit. Zodat jij de beste zorg krijgt. Voor nu en in de toekomst. Daarom wil VGZ jou ook de best passende zorgverzekering bieden: VGZ Werkt.

Wanneer je de collectieve zorgverzekering VGZ Werkt via CNV Connectief afsluit, ben je al verzekerd vanaf €139,95 per maand. De belangrijkste voordelen op een rij:

  1. Collectiviteitskorting Wanneer je de collectieve zorgverzekering VGZ Werkt afsluit profiteer je via CNV Connectief van 20% korting op een aanvullende verzekering. En 15% korting op de tandartsverzekering van VGZ Werkt.
  2. Ruime vergoeding voor fysiotherapie Actief en fit blijven is belangrijk. De aanvullende verzekering van VGZ Werkt kan je hierbij helpen. Want met een aanvullende verzekering kun je tot wel 32 keer per jaar naar de fysio.
  3. Jouw persoonlijke gezondheidsbudget: het preventiebudget Wist je dat je met de collectieve zorgverzekering VGZ Werkt tot wel € 700 per jaar te besteden hebt aan trainingen en cursussen? Dit is het preventiebudget. Volg bijvoorbeeld een EHBO-cursus of een leefstijlcheck.
  4. Mentaal fit gesprek Last van werkstress? Of zit je even niet zo lekker in je vel? Dan kun je in gesprek met een deskundige. Het Mentaal fit gesprek. Tip: dit wordt vergoed vanuit je persoonlijk gezondheidsbudget.
  5. In gesprek met een beweegcoach Heb je fysieke klachten? Of wil je meer bewegen? Dan kun je digitaal in gesprek met een beweegcoach. Je vraagt een consult eenvoudig aan via de VGZ Soepel en Sterk Coach.
  6. Een gezonde werk-prive balans met het programma Mindful werken Wil je werken aan een gezonde werk-privebalans? Download dan de VGZ Mindfulness Coach en volg het programma Mindful werken. Dit is een programma speciaal voor collectief verzekerden.
  7. Koop een fiets met korting Vaker op de fiets naar je werk of gewoon privé? Dat kan met korting op alle fietsen op fietsvoordeelshop.nl.
  8. 25% korting op fitnessproducten van Tunturi Wil je werken aan je fitheid en vitaliteit? Dat kan met 25% korting op fitnessproducten van Tunturi. Denk bijvoorbeeld aan een hometrainer of gewichten om ook vanuit huis actief te blijven.
  9. Voorkom hoofdpijn en vermoeide ogen tijdens het werk Werk je veel achter een beeldscherm? Dan kan het zijn dat je hoofdpijn of vermoeide ogen krijgt. Om dit te voorkomen krijg je € 12,50 korting op een Seemy computerbril.
  10. Aan de slag met je leefstijl Wil je aan de slag met een gezondere leefstijl? Dat kan met één van de programma’s van Dokter Tamara. Deze worden ook vergoed vanuit het persoonlijk gezondheidsbudget.

Zorg is heel persoonlijk. Daarom biedt VGZ naast de collectieve zorgverzekering VGZ Werkt ook VGZbewuzt. VGZbewuzt is de zorgverzekering waarin je alles online regelt. En dit jaar krijg je ook korting op je aanvullende zorgverzekering.