Stuurgroep Jong

Stuurgroep Jong vertegenwoordigt de stem van de jonge onderwijsprofessional (tot en met 39 jaar). Hoe we dit doen? Door actief contact te onderhouden met onze achterban, thema’s die voor ons van belang zijn op te pakken waarin het jongerenperspectief nodig moet worden gehoord. Ook organiseren we diverse activiteiten. De sectorgroep bestaat uit onderwijsprofessionals die werkzaam zijn in zowel het primair en voortgezet onderwijs, mbo en hoger beroepsonderwijs.

Bijeenkomsten

Stuurgroep jong komt acht keer per jaar bijeen op de woensdagavond. De helft van deze bijeenkomsten zijn online en de andere bijeenkomsten op het CNV-kantoor te Utrecht.

Jongeren vormen de toekomst, daarom is het van belang dat de onderwijssector ook voor deze doelgroep aantrekkelijk is en blijft. Stuurgroep Jong zet zich in om hun stem te laten horen en op te komen voor de belangen.

Hannan Geriziad

Onze doelen in 2023

  1. Onze achterban raadplegen door middel van enquêtes
  2. (Digitale) bijeenkomsten organiseren waarin thema’s worden behandeld die van belang zijn voor onze achterban
  3. De belangen behartigen van de jonge en startende onderwijsprofessional
  4. Jonge leden werven en behouden

Sluit je aan bij Stuurgroep Jong!

Wil je het geluid van de jonge en startende onderwijsprofessionals laten horen? Sluit je dan aan bij Stuurgroep Jong! We zijn altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe actieve leden, in het bijzonder naar onderwijsprofessionals binnen het primair onderwijs.

Lijkt het je leuk om onderdeel uit te maken van deze groep? Stuur een e-mail naar: jongeren-cnv-onderwijs@cnv.nl en we nemen snel contact met je op. Kijk voor meer informatie ook eens naar wat de rol van sectorgroepslid inhoudt. Je bent altijd welkom om een keertje aan te schuiven bij een vergadering. Jouw stem is welkom!