Training 'Zeg het!'

Opkomen voor wat jij belangrijk vindt

Ja zeggen- terwijl je eigenlijk nee bedoelt. Het kan lastig zijn om het gesprek aan te gaan met collega’s. Hoe ga je om met een collega die kritiek levert? En hoe maak jij jezelf hoorbaar in een overleg? In de training ‘Zeg het!’ gaan we hier dieper op in.

Ik doe mee!

Voor wie is deze training?

Ben jij een werknemer? Dan is deze training voor jou bedoelt. Je kan het alleen volgen maar ook met je hele team. Lees hieronder meer over de mogelijkheden.

Wat gaan we doen?

In de training Zeg het! leer je hoe je opkomt voor wat jij belangrijk vindt. We gaan aan de slag met grenzen stellen, nee zeggen, een ander lastige feedback geven en je mening kenbaar maken. Aan het eind van de dag sta je steviger in je schoenen om te zeggen wat jij belangrijk vindt! In de training gebruiken we de theorie in de vorm van oefeningen, zodat jij het ook in de praktijk kan gebruiken.

Wat kun je na deze training?

  • Je kent de verschillende vormen van assertiviteit.
  • Je kunt beter vertellen wat je nodig hebt
  • Je hebt de techniek van 'het Warme Nee zeggen' geleerd.
  • Je kent het feedback model- en kan deze gebruiken.
  • Je kent de ‘Roos van Leary ‘ over communicatie en gedrag.
  • Je hebt geoefend met een aantal communicatietechnieken.

Hoe lang duurt de training?

Voor het volgen van deze training bestaan verschillende opties. Allereerst kun je je individueel aanmelden voor de volgende datum:

Donderdag 7 maart 2024 van 10-16 uur: training op locatie in Utrecht. Van 10:00-16:00 uur. Kosten: 249,- voor leden en 499,- voor niet-leden.

Wist je dat scholingskosten vaak worden vergoed? Informeer voor de mogelijkheden bij je werkgever of neem contact op met CNV. Word je ter plekke lid van CNV? Dan betaal je het ledentarief en profiteer je direct van alle voordelen van het lidmaatschap.

Maatwerk

Wil je de training liever met collega’s volgen? Dat kan ook! Voor het hele team of de afdeling kunnen we de training op de door jullie gewenste locatie aanbieden (duur en prijs: afgestemd op jullie behoefte). Je kunt ook informatie aanvragen over een maatwerktraining. Stuur dan een mail naar onze trainingscoördinator Jacqueline van Grevengoed: aanvraagacademie@cnv.nl.

Meer weten?

Meer weten over onze trainingen, advies en begeleiding? Stuur een mail naar onze trainingscoördinator Jacqueline van Grevengoed: aanvraagacademie@cnv.nl of bel 030 751 1747. Bekijk ook ons complete aanbod op www.cnvacademie.nl