"Zullen we bellen?"

CNV Zorg en Welzijn stuurt leden kaart met oproep

CNV wenst leden in Jeugdzorg een fijne zomer. Alle leden in onze sector jeugdzorg krijgen deze week een kaart met deze boodschap. We wijzen op de meerwaarde van de vakbond en roepen leden op om met ons te bespreken wat ze van hun vakbond verwachten.

In gesprek

We willen graag weten wat er in de sector Jeugdzorg speelt en waar we ons op moeten richten. Wil jij ook je ideeën met onze onderhandelaars delen? Met leden en ook niet-leden die werken in de sector Jeugdzorg gaan we graag in gesprek. Ga naar cnv.nl/jeugdzorg en vul het formulier in, dan nemen we contact met je op om jouw onderwerp(en) te bespreken.

Cao-onderhandelingen

Tegelijkertijd zijn er onderhandelingen gaande voor een nieuwe cao Jeugdzorg. Op de cao-tijdlijn Jeugdzorg kun je de laatste ontwikkelingen volgen en jouw inbreng leveren. We houden je op de hoogte via e-mail zodra er nieuwe updates zijn.

Gratis lidmaatschap

Goed om te weten: in de cao Jeugdzorg wordt voor leden van het CNV het gehele lidmaatschap van de vakbond vergoed door de werkgevers. Dus je vakbondslidmaatschap is in feite gratis! Wisten je collega’s dat ook al? Wie bezorg jij een onbezorgde zomer? Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via onderstaande banner.

Laat je stem horen en sluit je aan!

Samen staan we sterker. Tijdelijk betaal je in totaal € 24 voor de eerste zes maanden.

  • Betere arbeidsvoorwaarden
  • Hulp bij professionele ontwikkeling
  • Juridische ondersteuning als het tegenzit