Alle trainingen

OR: Basistraining -open inschrijving

Wat mag en kan een OR eigenlijk allemaal? En hoe ga jij als OR-lid te werk om jouw collega’s zo goed mogelijk te vertegenwoordigen? Deze basistraining zorgt ervoor dat jij straks lekker aan de slag kan als OR-lid.

De rol van de OR

De rol van de ondernemingsraad ligt vast in wetten en regels, zoals de cao en de WOR (Wet op de Ondernemingsraden). Maar ook in afspraken over het pakket aan dingen die de ondernemingsraad mag oppakken binnen een organisatie. Binnen deze grenzen kan een OR zijn werk doen. Op een manier die goed aansluit bij wat er in de sector van de OR verwacht wordt.

Jouw rol als OR-lid

Als lid van een OR heb je vaak wel een idee van wat je wil bereiken en ook van wat anderen hopen dat je bereikt. Maar de regels waar je mee moet werken en de cao-afspraken die voor jullie gelden, die ken je vaak nog niet direct. Om je werk echt goed te kunnen doen, moet je je daar wel in verdiepen. Deze basistraining OR helpt je op weg.

Dit ga je leren

In de basistraining OR leer je wat de wet- en regelgeving precies inhoudt. Maar ook waar je als OR-lid allemaal nog meer rekening mee moet houden.

Voordelen training

Na het volgen van de basistraining OR - open inschrijving:

  1. Weet je wat er van je verwacht wordt als OR-lid
  2. Ken je de wetten en regels die gelden
  3. Gebruik je mogelijkheden die je als OR-lid hebt

Maak kennis met onze trainers

CNV Academie verzorgt trainingen en coachingsprogramma's die jou op allerlei manieren ondersteunen bij het uitvoeren van je werkzaamheden als lid van een MR of OR. Ook verzorgen wij trainingen voor actieve CNV-leden. Ontdek wat onze trainers voor jou kunnen betekenen.

Lees meer

Prijs training

  • € 210,-
  • € 105,- voor CNV-leden (kaderleden gratis)

Interesse in deze training?

Kies direct de datum waarop je de training wilt volgen.

  • Gespecialiseerd in medezeggenschap
  • Deskundige trainers
  • Op een centraal gelegen locatie