Meer over CNV Academie

CNV Academie geeft praktische en resultaatgerichte trainingen, workshops en deskundig advies aan medezeggenschaps- en ondernemingsraden. Bij al onze trainingen, workshops en adviesgesprekken gaan we in op de onderwerpen waaraan je op dat moment behoefte hebt: we maken samen iets op maat.

Praktische trainingen voor resultaat

Ben je als (G)MR of OR op zoek naar ondersteuning bij inhoudelijke vraagstukken, zoals het begrijpen van je bevoegdheden of het uitwerken van een tijdsplanning? Dan geven wij je dat. Heb je behoefte aan het (verder) ontwikkelen van bepaalde vaardigheden, zoals onderhandelen, overtuigend communiceren of het in de organisatie bespreekbaar maken en aanpakken van zaken als werkdruk en taakverdelingen? Dan helpen we jou daarbij.

Bij CNV Academie hebben alle trainingen, workshops en adviesgesprekken een praktische insteek. Zo kun jij de kennis en kunde makkelijk toepassen in de praktijk en behaal je zowel snel als effectief resultaat. Binnen jouw OR of (G)MR.

Samen sta je sterk

Wij hebben een visie: ‘Jij bent er voor anderen, wij zijn er voor jou’. Daarom kun je naast trainingen bij ons ook kiezen voor structurele ondersteuning in de vorm van een Partnerschap. Zodat we voor je klaarstaan als jij onze kennis en kunde nodig hebt. Want met een Partnerschap – een door jou gekozen aantal advies- en trainingsuren – kun je ons altijd bellen, appen en mailen. Een Partnerschap kun je aangaan met een (G)MR en een OR.

Onze samenwerking draagt eraan bij dat je:

  • je met plezier bezighoudt met medezeggenschap;
  • voldoening haalt uit wat je doet binnen jouw OR of (G)MR;
  • beter en met meer zelfvertrouwen je medezeggenschapswerk kunt doen;
  • meer bereikt met je OR of (G)MR;
  • zeker bent van je zaak en keuzes;
  • jezelf blijft ontwikkelen voor je rol in de organisatie, OR of (G)MR.

Voor wie zijn onze trainingen, workshops en advies?

CNV Academie verzorgt scholing. In de vorm van (incompany) trainingen, ondersteuning en advies voor iedereen die betrokken is bij de medezeggenschap van de MR tot de OR. Of je nu lid bent van de vakbond CNV of niet; wij zijn er voor je. CNV Academie is er voor iedereen in de medezeggenschap.

Bekijk de trainingen van en mogelijkheden bij CNV Academie:

Klik hier voor trainingen voor jouw OR, OPR, (G)MR, PVT

Klik hier voor trainingen voor actieve leden.