(G)MR wijziging schooltijden

Offerte aanvragen
Neem contact op

Wil je als (gemeenschappelijke) medezeggenschapsraad meer weten over regelgeving van schooltijden? Omdat het schoolbestuur jullie mening peilt? In de training ‘wijzigen van schooltijden’ vertellen we waar je aan moeten denken als jouw onderwijsinstelling schooltijden wil wijzigen. De training is voor de hele (G)MR. Zowel online als op locatie.

Contactinformatie

Bel 030 75 11 747
aanvraagacademie@cnv.nl

Leer over de achtergrond van het wijzigen van schooltijden

Soms is een aanpassing van de schooltijden nodig voor een betere aansluiting met de buitenschoolse opvang of door een lerarentekort. Of past een continurooster beter. Hoe dan ook: voor het wijzigen van schooltijden bestaan vaak goede argumenten.

Deze training richt zich op de mogelijkheden. Ook gaan we in op ervaringen van andere scholen.

Zo laten we zien wat werkt, en wat niet. En wat het beste aansluit bij jullie school. Ook kijken we naar randvoorwaarden en de manier waarop het keuzeproces is ingericht.

Voor wie is de training bedoeld?

Door deze kennis en achtergrondinformatie met jullie te delen, komen jullie als (G)MR sterker te staan. De training is zowel voor beginnende als ervaren (G)MR-leden van een onderwijsinstelling en voor de hele (gemeenschappelijke) medezeggenschapsraad. Of je als (G)MR-lid nu wel of niet bent aangesloten bij CNV.

Ontdek ons MR-partnerschap

Sluit een abonnement af voor alle vragen waar je als MR mee te maken krijgt. Je bepaalt zelf of je de uren inzet voor training en/of advies.

Voordelen training

Na de training:

  1. Heb je kennis over de achtergrond van andere schooltijden
  2. Ga je goed voorbereid in gesprek met schoolbestuurders
  3. Kun je argumenten afwegen en een goede beslissing maken die bij jullie school past

Maak kennis met onze trainers

CNV Academie verzorgt trainingen en coachingsprogramma's die jou op allerlei manieren ondersteunen bij het uitvoeren van je werkzaamheden als lid van een MR of OR. Ook verzorgen wij trainingen voor actieve CNV-leden. Ontdek wat onze trainers voor jou kunnen betekenen.

Lees meer

Veelgestelde vragen

Interesse in deze training?

Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Liever eerst telefonisch contact? Bel 030 75 11 747.

  • Gespecialiseerd in medezeggenschap
  • Deskundige ondersteuning voor jouw (G)MR
  • Trainingen op maat