Onderwijs Inspiratie Event

Kom op woensdag 9 november ook naar het Onderwijs Inspiratie Event. Kies uit diverse workshops en leer andere collega's kennen!

Programma

We starten dit event om 16.00 uur met een viertal workshops. Na de gezamenlijke broodmaaltijd (17.30-18.15 uur) is het tot 19.45 uur de beurt aan pedagoog/onderwijskundige en auteur Marcel van Herpen en cabaretier/tv-programmamaker/acteur en ex-gymleraar Peter Heerschop met de voorstelling Laat je Kennen. Daarmee wil het duo hun publiek op humoristische wijze een spiegel voor wil houden. Want wie ben jij eigenlijk als leraar en schoolleider?

Keuze workshops

  1. Pedagogisch Tact, door Marcel van Herpen. Ofwel 'weten wat je moet doen, als je niet weet wat je moet doen!' Adviezen en handvatten om in elke situatie goed te kunnen (blijven) handelen. Handreikingen hoe je je daarvan bewuster kunt worden, je handelingsrepertoire kunt uitbreiden en hoe je 'vastigheden' kunt creëren in het contact met anderen.
  2. Verwikkelingen rond de cao's voor PO en VO - Cao-onderhandelaar namens CNV Gerlinde Michels met een update over hoe het nu staat met de huidige onderhandelingen. Tevens is er ruimte om vragen stellen.
  3. Wat schoolleiders moeten weten - Een informatieve workshop voor leidinggevenden door Wilma Salzmann, voorzitter van CNV Schoolleiders. Hoe schep je orde in de brei van informatie die op je afkomt als leidinggevende..
  4. Wendbaar samenwerken - Hoe kunnen MR en directie op een vruchtbare, verbindende manier samenwerken.

Gratis voor leden

De bijeenkomst is gratis voor CNV-leden. Niet leden zijn uiteraard ook welkom. Voor €50 ,- kunnen zij deelnemen.

Datum: 9 november

Tijd: 16.00-19.45 uur, inloop 15.30 uur

Plaats: Kantoor CNV, Tiberdreef 4, Utrecht

Inschrijven via deze link

Peter Heerschop en Marcel van Herpen komen naar het Onderwijs Inspiratie Event