Wij zoeken jou!

Voor een eenmalig online onderwijspanel

Gezocht: (ex-)medewerkers uit het onderwijs en anderen met affiniteit met deze sector, zoals ouders, adviseurs en toekomstige leraren. Waarvoor? Voor een eenmalig online panel voor creatieve, innovatieve oplossingen voor onderwijsvraagstukken van de CNV Onderwijs Boost. Over die oplossingen horen wij graag jouw mening en ideeën.

Wanneer hebben we jou nodig voor het online panel?

Op donderdag 23 maart van 16:30 tot 18:00 uur gaan we de oplossingen voor zes onderwijsvraagstukken voor het PO, VO en MBO testen.

Wat vragen we van jou?

Tijdens de online bijeenkomst zul je bevraagd worden over een aantal nieuwe oplossingen. Dit kunnen vragen zijn over in hoeverre het idee aansluit bij de behoeften en wensen. Maar dit kan ook gaan over de uitvoering van een plan. Mogelijk laten ze je kiezen uit verschillende versies.

We hebben jouw (ongezoute) mening nodig. En het is fijn wanneer je meedenkt over aanvullingen en verbetersuggesties.

Voor welke onderwijsvraagstukken wordt er getest?

  1. Hoe bied je vraaggericht (inclusief) onderwijs voor jongeren vanaf 16 jaar met een beperking? (MBO)
  2. Hoe organiseer je onderwijs vanuit een strategische en innovatieve blik en deal je met arbeidsmarktkrapte? (PO en VO)
  3. Hoe kun je Hoogbegaafd Onderwijs efficiënter inrichten? (PO)
  4. Hoe richt je inclusief onderwijs in een achterstandsbuurt in met personeelstekort? (PO)
  5. Hoe verbeter je het handelingsrepertoire voor basisscholen? (PO)
  6. Hoe bied je passend onderwijs en houd je leerlingen binnenboord? (PO)

Wat is de CNV Onderwijs Boost?

De CNV Onderwijs Boost is een bottom-up, energiek en creatief innovatietraject, begeleid door innovatiebegeleiders die met de Ynnovate methode werken. Het traject duurt 4 maanden waarin we toewerken naar oplossingen die draagvlak hebben, getest en uitvoerbaar zijn.

Binnen het innovatietraject werken we volgens de methoden Design Thinking en Lean. Dit betekent dat degenen die met de uiteindelijke oplossing gaan werken of te maken hebben centraal staan. Jouw feedback is dus van enorm belang.

Leuk! Hoe meld ik mij aan?

Klik op onderstaande button om je meteen aan te melden. Dit kan tot en met 21 maart. Je ontvangt de digitale Teamslink per mail.

We hopen je de 23ste te zien!

Innovatieve groet van het projectteam van de CNV Onderwijs Boost