Alle agenda-items

Webinar Meesterlijk Kleuteronderwijs - van eigenwijs tot onderwijs

15 september, 15:00 - 16:30 uur

Meester Sander Gordijn neemt je mee in de wereld van klasse kleuteronderwijs. In amper tien jaar tijd groeide Meester Sander binnen het vak uit van fenomeen tot autoriteit. Zijn visie op onderwijs – waarbij hij de belevingswereld van kleine mensen moeiteloos weet te combineren met volwassen thema’s als digitale apps en augmented reality – maakt dat hij met recht één van de vernieuwers binnen het vak genoemd mag worden.

Meer over Meester Sander

Meester Sander is één van de voorlopers is op het gebied van bewegend leren. Dagelijks geeft hij workshops door het hele land over innovatief en actief onderwijs voor kleuters en met tienduizenden volgers is hij online een ware influencer. Laat je inspireren door zijn ontwapenende manier van lesgeven, profiteer van handige tips die jij in eigen kleuterklas kunt toepassen en leer de man achter de leerkracht kennen.

Schrijf je nu in

Schrijf je snel in voor dit interessante webinar op woensdag 15 september, van 15:00 tot 16:30 uur.

Kosten: leden gratis, niet-leden: € 15,-

Optioneel bij deelname: koop met korting het boek van Meester Sander

Als deelnemer aan het webinar kun je, als je dat wilt, met korting het boek van Meester Sander aanschaffen. Dit geldt voor leden én niet-leden. In het boek vind je praktische tips uit de praktijk om direct in de klas te gebruiken. Belangrijke pijlers voor in de klas vindt Sander thematisch werken, het eigenaarschap van kinderen, bewegend leren en het onderwijs aanpassen aan deze tijd met behulp van ICT. Zijn visie hierover vind je terug in dit boek. Hoe sneller jij je inschrijft, hoe meer korting je op zijn boek krijgt.

  • Hoor je bij de eerste 25 inschrijvingen? Dan krijg je 50% korting op zijn boek
  • Hoor je bij de volgende 25 inschrijvingen? Dan krijg je 25% korting op dit boek

Als je tot de vroege inschrijvers behoort, krijg je per mail een kortingsbon toegestuurd, waarmee je het boek met korting zelf kunt bestellen. Dit webinar mag je niet missen, schrijf daarom snel in, dan ontvang je het boek nog voor de zomervakantie!