Lichter leiderschap in het onderwijs

29 mei Inspiratiebijeenkomst CNV LeiderschapsLab

Leidinggevenden in het voortgezet onderwijs zijn meesters in multitasken. Maar je hebt wel heel veel ballen in de lucht te houden. Onderwijskundige uitdagingen, personeelstekorten, werkdruk en werkstress, innovaties, om maar een paar voorbeelden te noemen. CNV helpt (aankomend) schoolleiders duurzaam inzetbaar te worden en te blijven met het CNV LeiderschapsLab.

We begonnen dit jaar met een reeks webinars en trainingen vol kennis en inspiratie voor teamleiders, coördinatoren, directeuren en andere leidinggevenden en zijn trots op de eerste resultaten. We hebben acht webinars aangeboden in acht weken en bijna alle trainingen zijn vol. De eerste data voor het schooljaar 2024-2025 zijn al geboekt. Maar we hebben jouw hulp nodig om goed en interessant programma samen te stellen.

Wij nodigen jou uit!

We nodigen je uit voor onze inspiratiebijeenkomst 'Lichter leiderschap in het onderwijs' op 29 mei in Utrecht. We willen graag bij jou ophalen welke kennis of inspiratie niet mag ontbreken in het volgende programma. En we garanderen een energieboost voor de laatste loodjes van dit schooljaar!

Wat kun je verwachten?

Lezing door Juf Sofie

Sofie van der Waart ken je misschien van de documentaire 'De utopie van Sofie' of van haar columns in Trouw. Niet voor niets is zij onlangs gekroond tot mediavrouw van het jaar. Van der Waart is een wervelwind, spraakwaterval en aanstekelijk spreker. Ze is een expert op het gebied van hoogbegaafde leerlingen en passend onderwijs. Vanuit haar ervaring en enthousiasme, maar zeker ook met de nodige humor geeft Juf Sofie de do’s en don’ts aan voor schoolleiders!

Je kunt kiezen uit één van deze drie workshops

Praktische info

Datum: 29 mei

Tijd: 14.30 - 18.00 uur

Locatie: Moestuin Maarschalkerweerd, Laan van Maarschalkerweerd 2, 3585 LJ Utrecht. Hier vind je informatie over de bereikbaarheid.

Er zijn geen kosten aan je deelname verbonden en je hoeft géén lid te zijn.

Error
None
Error
None
Error
None
Error
None
Error
None
Vink hieronder de twee workshops aan waarvoor je de meeste belangstelling hebt. We houden rekening met je voorkeur.

Benieuwd naar het CNV LeiderschapsLab?

Heb jij nog geen kennisgemaakt met het CNV LeiderschapsLab? Tot aan 29 mei, en zelfs ná, hebben wij nog vele gratis activiteiten!

  • Ook voor niet-leden!
  • Ook voor de aspirant leidinggevende!
  • Flexibel programma!