Webinar Rouw op de werkvloer

Voor kaderleden en OR-leden

Soms treden er life-events op die niet alleen ons persoonlijke leven beïnvloeden, maar ook invloed hebben op ons functioneren binnen de organisatie. Denk bijvoorbeeld aan het verlies van een dierbare. Een gebeurtenis die diepe sporen kan achterlaten. Als vakbond zetten wij ons in voor meer bewustwording rondom dit onderwerp en goede arbeidsvoorwaarden. Onze kaderleden en OR-leden betrekken we graag bij onze missie betrekken en daarom organiseren we dit webinar Rouw op de werkvloer speciaal voor hen.

Wat je kunt verwachten

We nemen je tijdens het webinar mee in ons project rouw en bespreken de resultaten van ons onderzoek. Ook laten we je kennismaken met de ontwikkelde producten, de praktische trainingen en geven we je tips over het omgaan met rouw op de werkvloer.

Meld je nu aan voor het webinar

* Je kunt je tot 15 september aanmelden voor het webinar Rouw op de werkvloer. Komt 19 september niet uit? Geen probleem. Het webinar wordt opgenomen en naar iedereen toegestuurd die zich van tevoren heeft aangemeld.

Samen staan we sterk!

Samen kunnen we een positieve verandering teweegbrengen, niet alleen binnen onze eigen kring, maar ook ver daarbuiten. Als kaderlid en/of OR-lid heb je een unieke positie om een ambassadeursrol op je te nemen en deze belangrijke informatie te verspreiden binnen je eigen netwerk. Laten we gezamenlijk een steunpunt van welzijn en begrip opbouwen voor werkend Nederland!