Alle diensten

Als lid van CNV Connectief bespaar je geld op verzekeringen

Wist je dat je als lid van CNV Connectief korting kunt krijgen op verzekeringen? Je kunt bijvoorbeeld geld besparen op je zorgverzekering. Per sector hebben we verschillende afspraken gemaakt. Je kunt ook korting krijgen op schadeverzekeringen zoals de aansprakelijkheidsverzekering. Afsluiten gaat heel eenvoudig via de verzekeraars zelf. We vertellen hoe het precies werkt.

Als lid van CNV Connectief korting op je zorgverzekering


We hebben als CNV Connectief per sector afspraken gemaakt met verschillende zorgverzekeraars. Hierdoor krijg je korting op je zorgverzekering. Dit heet een collectiviteitskorting, een soort groepskorting dus. Daardoor is je zorgpremie lager. Ben je lid van CNV Connectief? Dan heb je er recht op. Bij welke zorgverzekeraar je korting krijgt, hangt af van de sector waarin je werkt.


Korting voor leden van Zorg & Welzijn, Overheid en Publieke diensten

Ben je lid van de sector Zorg & Welzijn, Overheid of Publieke Diensten? Dan krijg je korting op een zorgverzekering van Zilveren Kruis. Bespaar tot 5% op je basisverzekering en tot 10% op je aanvullende verzekering. De korting geldt ook voor je meeverzekerde partner of kinderen.

Ontdek op de website van Zilveren Kruis hoeveel korting je kunt krijgen.

Korting voor leden van de sector Onderwijs

Alle leden binnen de sector Onderwijs kunnen collectiviteitskorting krijgen op de zorgverzekeringen van VGZ en OHRA. Ontdek welke verzekering het best bij je past.

Korting op je zorgverzekering bij VGZ


Bij VGZ krijg je tot 5% korting op je basisverzekering en aanvullende verzekeringen. Via de app van VGZ heb je altijd inzicht in je vergoedingen. De kortingen gelden ook voor je gezinsleden.
Meer informatie over verzekeren via VGZ.

Korting op je zorgverzekering bij OHRA

Bij OHRA ontvang je tot 5% korting op je basisverzekering en tot 10% korting op aanvullende verzekeringen. Je bepaalt zelf wie jou behandelt. En wie niet. Met de OHRA Zorgverzekering heb je dus vrije zorgkeuze en mag je zelf je zorgverlener kiezen. Daarnaast krijg je als lid van CNV Onderwijs de module OHRA Gezond helemaal gratis.

Meer informatie over verzekeren via OHRA.

Besparen op je zorgverzekering: zo werkt het

Het afsluiten van een verzekering kan op de websites van de zorgverzekeraar zelf. Wij hebben afspraken gemaakt zodat jij recht hebt op korting. Wij zijn dus de aanbieder van het collectiviteitsvoordeel en geven een soort kortingsbon die jij kunt inzetten. We zijn dus niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de zorgverzekering die je afsluit. Dit geldt ook voor de schadeverzekeringen.

Korting op schadeverzekeringen


Wist je dat je als lid van CNV Connectief ook korting kunt krijgen op andere verzekeringen, zoals veel schadeverzekeringen? Denk aan een autoverzekering, aansprakelijkheidsverzekering of inboedelverzekering. Toch een fijn extraatje. Voor alle sectoren van CNV Connectief gelden dezelfde kortingen. Je kunt de korting krijgen als je een verzekering afsluit via Aon, de nieuwe naam voor Meeùs.

Ontdek welke korting je kunt krijgen en hoe je een verzekering afsluit bij Aon.

Waar je als lid nog meer recht op hebt


Als lid van CNV Connectief krijg je niet alleen aantrekkelijke kortingen op verzekeringen. Ook je rechtsbijstand is geregeld voor werk en inkomen, en ook privé. Nog geen lid? Ook als nieuw lid heb je hier meteen recht op. Net als op de kortingen als je een zorgverzekering of schadeverzekering afsluit.