Basistraining voor adviseurs

Ben je al langer adviseur binnen jouw organisatie of begin je pas net? Met de basistraining voor adviseurs haal je meer uit je adviesrol. Voor jezelf én voor je collega’s op de werkvloer.

Overtuig met je advies

De beste stuurlui staan aan wal. Dat weet jij als geen ander. Daarom wil jij meer invloed en medezeggenschap hebben als adviseur van CNV binnen jouw werkomgeving. Wil jij als adviseur écht het verschil maken binnen jouw organisatie? Om dit waardevolle werk te doen bieden wij jou een basistraining aan. Tijdens de basistraining voor adviseurs leer je hoe jij opkomt voor wat het beste is voor jouw collega’s op de werkvloer. Gebruik je kennis op een professionele manier in je adviezen om zo anderen te overtuigen.

Leer beter adviseren

In deze basistraining leer je welke rol je als adviseur en vakbondsmedewerker speelt binnen je eigen organisatie en binnen CNV Connectief. Je leert wat er van je wordt verwacht en wat je van de werkorganisatie mag verwachten. We behandelen je rechten en plichten en oefenen een aantal dingen die je vaak gaat gebruiken. Zoals goed communiceren met je achterban en onderhandelen. Ook leer je alles over de samenwerking met de OR. Deze basistraining geeft je een goede basis om je werk als adviseur te doen.

Voor wie is deze training?

De basistraining adviseurs is voor actieve CNV-leden die net beginnen in een adviseursrol. Maar ook voor mensen die al een tijdje adviseur zijn en graag hun kennis willen opfrissen.

Meld je aan via de bestuurder

De bestuurder van CNV Connectief meldt jou eerst aan als adviseur in opleiding. Daarna ontvang je per e-mail een uitnodiging voor deze training met daarin de aanmeldlink. Heb je hier vragen over of wil je weten wanneer de training plaatsvindt? Neem dan contact op met servicebureau@cnv.nl.

Voordelen training

Na het volgen van de basistraining voor adviseurs:

  1. Ken je de basisbeginselen van de CNV adviseur
  2. Heb je meer inzicht in communicatie, onderhandelen en de achterban
  3. Ken je de verschillende belangen waar je als adviseur rekening mee moet houden
  4. Ken je het onderhandelingsmodel van Mastenbroek

Naam trainer

Richard Eising

Over de trainer

Richard staat niet graag aan de zijlijn. Hij vindt het belangrijk om zelf echt invloed te hebben binnen een organisatie. Dat geeft hij ook graag mee aan anderen in zijn trainingen.

Inloggen CNV Online Academie

Met een online training op ons online trainingsplatform kun je wanneer het jou uitkomt je kennis opfrissen. Log in met de persoonlijke inlogcode die je als actief lid voor CNV hebt ontvangen. Vragen? Mail naar trainingenvooractieveleden@cnv.nl.

Naar CNV Online Academie

Veelgestelde vragen