OPR: Basistraining

Willen jullie als ondersteuningsplanraad (OPR) een positieve bijdrage leveren? Of meer weten over regelgeving? In de basistraining OPR vertellen we wat andere partijen, zoals medezeggenschapsraden, precies van de OPR verwachten. De training is op maat en voor de hele OPR, of je nu wel of geen lid bent van CNV. Ontdek waarom het iets voor jullie is.

Je weg vinden met de OPR

Als jullie aan de slag gaan als OPR, is het belangrijk dat jullie je plek vinden in de organisatiestructuur. Zodat jullie weten wie je moet overtuigen. Het is ook belangrijk dat andere raden jullie goed weten te vinden. Daarom helpt het om scherp te hebben waar jullie voor staan. En hoe je samenwerkingen met andere partijen vormgeeft. Met de basistraining OPR helpen we als CNV Academie jullie daarbij.

Basistraining op maat voor de hele OPR

We houden van een persoonlijke aanpak, daarom is onze basistraining voor de OPR op maat. Hoe we dat doen? Samen kijken we vooraf goed naar jullie wensen. Wat zijn jullie onzekerheden? Waar valt er meer te halen? Zo leggen we met de basistraining een stevig fundament voor jullie werkzaamheden als ondersteuningsplanraad. En kunnen jullie als OPR een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van het onderwijs.

Voordelen training

Na de training zijn jullie:

  1. Zeker over jullie rol als OPR
  2. Sterke teamspelers
  3. Als OPR van meerwaarde

Maak kennis met onze trainers

CNV Academie verzorgt trainingen en coachingsprogramma's die jou op allerlei manieren ondersteunen bij het uitvoeren van je werkzaamheden als lid van een MR of OR. Ook verzorgen wij trainingen voor actieve CNV-leden. Ontdek wat onze trainers voor jou kunnen betekenen.

Lees meer

Veelgestelde vragen

Interesse in deze training?

Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Liever eerst telefonisch contact? Bel 030 75 11 747.

  • Gespecialiseerd in medezeggenschap
  • Deskundige ondersteuning voor jouw (G)MR
  • Trainingen op maat